Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά χάντμπολ στην στην Κάτω Πλατεία

ΧΑΝΤΜΠΟΛ – Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ
22 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την πετυχημένη εκδήλωση με χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία από τον Φαίακα, εκεί όπου την περασμένη Παρασκευή δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έπαιξαν, θα έχουμε και αυτή την Παρασκευή ανάλογη εκδήλωση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την πετυχημένη εκδήλωση με χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία από τον Φαίακα, εκεί όπου την περασμένη Παρασκευή δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έπαιξαν, θα έχουμε και αυτή την Παρασκευή ανάλογη εκδήλωση. Τα παιδιά θα αγωνιστούν στο γρασίδι από τις 18.00 και μετά, με την ομάδα να έχει κάνει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Περιμένουμε ξανά εσένα και την παρέα σου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό ….!!!

Ώρα Έναρξης: 18:00 - Από 6 ετών και άνω

Τηλ. Επικοινωνίας 6979415281 Μιχαλάκης Κων/νος».

Αυτή η αθλητική γιορτή για τα παιδιά από 6 ετών και πάνω, οι παιδικές φωνές, το παιγνίδι και η χαρά που τους προσφέρει, είναι μια εκδήλωση που όντως προσφέρει και καλό είναι τα παιδιά να πηγαίνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι γονείς να φροντίσουν να τα πηγαίνουν στον αθλητισμό και να τα προτρέπουν γι αυτό, άσχετα αν συνεχίσουν στο άθλημα αυτό ή στην πορεία προτιμήσουν και κάτι διαφορετικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, γιατί στηρίζουν τη νεολαία και τον αθλητισμό, παράλληλα δε διατηρούν ζεστό το άθλημα στο νησί, ένα άθλημα που μας έφερε και στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια