Τουρνουά χάντμπολ στην στην Κάτω Πλατεία

Τουρνουά χάντμπολ στην στην Κάτω Πλατεία

Φωτογραφία από την εκδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής 16/9

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την πετυχημένη εκδήλωση με χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία από τον Φαίακα, εκεί όπου την περασμένη Παρασκευή δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έπαιξαν, θα έχουμε και αυτή την Παρασκευή ανάλογη εκδήλωση.

22
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την πετυχημένη εκδήλωση με χάντμπολ στην Κάτω Πλατεία από τον Φαίακα, εκεί όπου την περασμένη Παρασκευή δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έπαιξαν, θα έχουμε και αυτή την Παρασκευή ανάλογη εκδήλωση. Τα παιδιά θα αγωνιστούν στο γρασίδι από τις 18.00 και μετά, με την ομάδα να έχει κάνει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Περιμένουμε ξανά εσένα και την παρέα σου την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό ….!!!

Ώρα Έναρξης: 18:00 - Από 6 ετών και άνω

Τηλ. Επικοινωνίας 6979415281 Μιχαλάκης Κων/νος».

Αυτή η αθλητική γιορτή για τα παιδιά από 6 ετών και πάνω, οι παιδικές φωνές, το παιγνίδι και η χαρά που τους προσφέρει, είναι μια εκδήλωση που όντως προσφέρει και καλό είναι τα παιδιά να πηγαίνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι γονείς να φροντίσουν να τα πηγαίνουν στον αθλητισμό και να τα προτρέπουν γι αυτό, άσχετα αν συνεχίσουν στο άθλημα αυτό ή στην πορεία προτιμήσουν και κάτι διαφορετικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, γιατί στηρίζουν τη νεολαία και τον αθλητισμό, παράλληλα δε διατηρούν ζεστό το άθλημα στο νησί, ένα άθλημα που μας έφερε και στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ