Οι αλλαγές των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Οι αλλαγές των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τους τρεις αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο για το θεσμό του κυπέλλου, μέσα από τους οποίους πέρασαν στην επόμενη φάση η Αναγέννηση Περιβολίου,

21
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τους τρεις αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο για το θεσμό του κυπέλλου, μέσα από τους οποίους πέρασαν στην επόμενη φάση η Αναγέννηση Περιβολίου, ο Κρόνος Αργυράδων και η ΑΕ Κανονιού, το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, με την Ένωση να ενημερώνει για τις αλλαγές που έκανε με απόφαση της η Επιτροπής Κυπέλλου και σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας.  Αρχικά ο αγώνας ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδας Καρουσάδων που ήταν να γίνει Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, αναβλήθηκε και θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη λόγω του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Αστέρα Πετριτή – Απόλλωνα Παραλιμνίου στο ίδιο γήπεδο. Το ματς που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει το περασμένο Σάββατο 17/9 ανάμεσα σε ΠΑΟ Σφακιανάκη και ΑΕ Λευκίμμης και είχε αναβληθεί θα γίνει αυτό το Σάββατο, ενώ έχουμε και διαφοροποίηση της ώρας στο ματς Φοίνικες-ΑΟ Παξών και κάποιους αγώνες που μεταφέρθηκαν στην ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα όπως ενημέρωσε η Ένωση:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

17.00  Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΕ Λευκίμμης 

19.15 Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: Ομόνοια–  ΑΟ Κέρκυρα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 17.00

Γηπ. Αγίου Ματθαίου: ΟΦΑΜ – Όλυμπος

Γηπ. Κασσιόπης: Θιναλιακός– Αστέρας Πετριτή

Γηπ. Ολύμπου: Μέγας Αλέξανδρος – ΑΟ Παξοί  12:45

Γηπ. Στρογγυλής: Ηρακλής Αγ. Δέκα – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 17.00

Γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας: ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Γηπ.  Ολύμπου:  ΑΟ Φοίνικες – Οδυσσέας Αυλιωτών

Γηπ. Παλαιοκαστριτών: ΑΕ Φαιάκων –  ΑΟ Κάβος

Γηπ. Αυλιωτών: Εθνικός Περουλάδων – Αχιλλέας Νυμφών

Επίσης ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Ολύμπου στις 18.00 θα γίνει ο αγώνας των πρωταθλητριών ομάδων της Β΄ κατηγορίας ανάμεσα στο ΠΑΟ Κορακιάνας (πρωταθλήτρια 1ου Ομίλου) και Κρόνου Αργυράδων (πρωταθλητής 2ου Ομίλου) για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας για το 2022.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ