Πρωτιά στον Κόρισσο σε άνδρες και γυναίκες Κ-18, ο ΓΣ Κέρκυρας

Πρωτιά στον Κόρισσο σε άνδρες και γυναίκες Κ-18, ο ΓΣ Κέρκυρας

Η Λ. Πηγή, ο Γερ. μόσχος και ο Ι. Ρέγγης με τα κύπελλα των νικητών οι δυο πρώτοι και το αναμνηστικό μετάλλιο ο τρίτος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας που τώρα συμπληρώνει 4 χρόνια έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, με εντυπωσιακή εξέλιξη και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο.

21
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας που τώρα συμπληρώνει 4 χρόνια έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, με εντυπωσιακή εξέλιξη και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Άλλωστε η δημιουργία από τον Νίκο Μόσχο και τον Κώστα Γκασιάλη του Συλλόγου αποτελούσαν εγγύηση για το μέλλον του και κάθε χρόνο ανεβαίνει τόσο στην Πανελλήνια κατάταξη, αλλά και στην εκτίμηση του κόσμου του νησιού μας. Έχουν πυκνώσει τις τάξεις πάρα πολλά παιδιά, αφού οι γονείς εμπιστεύονται τους ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής και γνώσης στο χώρο. Ήδη ξεκίνησε η σεζόν και στο ΕΑΚΚ (έστω και αν είναι εγκαταλελειμμένο) οι προπονήσεις τα απογεύματα για όλα τα τμήματα είναι γεγονός.

Το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτέμβρη έγινε ο Κόρισσος 2022, μια εκδήλωση για τη σωτηρία του Ίσσου, που είχε και αγώνα δρόμου στην άμμο, με τον Γ.Σ. Κέρκυρας να έχει τους δικούς του αθλητές στην 1η θέση στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Κ-18 και φυσικά να υπάρχει συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Γ.Σ. Κέρκυρας, για τα «δικά τους» παιδιά.     

 

Η ανακοίνωση

«Εξαιρετική η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στην παραλία του Ίσσου.

Οι αθλητές και η αθλήτρια κατέλαβαν:

1η Θέση Λουκία Πηγή στην κατηγορία Γυναικών Κ18

1η Θέση Γεράσιμος Μόσχος κατηγορία Ανδρών Κ18

4η Θέση Ιωάννης Ρέγγης κατηγορία Ανδρών Κ18

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γκασιάλης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο προπονητής τους κ. Νίκος Μόσχος συγχαίρουν τους αθλητές και την αθλήτρια και τους εύχονται καλή αθλητική χρονιά».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ