Ευχαριστήριο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ στο Καβαλούρι

Ευχαριστήριο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ στο Καβαλούρι

 Στη φωτό ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Ν. Μόσχος με την κα Λακωνίτη και τον κ. Μαρτίνη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξέρουμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται οικονομικά κυρίως στο φιλότιμο των Ελλήνων, αφού η στήριξη της Πολιτείας είναι μικρή ως μηδαμινή.

19
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξέρουμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται οικονομικά κυρίως στο φιλότιμο των Ελλήνων,  αφού η στήριξη της Πολιτείας είναι μικρή ως μηδαμινή. Στο νησί μας δε με τις άθλιες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου δεν υπάρχει στο στοιχειώδες φιλότιμο να συντηρηθούν, να είναι ανθρώπινες, ανεκτές και ακίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων, φτάσαμε να μην έχουμε στο στίβο ούτε απαραίτητα όργανα για αγώνες, ακόμα και χρήματα για μια απλή διοργάνωση.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν φιλότιμο και σέβονται τη νεολαία και τν προσπάθεια που γίνεται γι αυτήν, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και βοηθούν. Αυτό έκαναν και άνθρωποι από ένα μικρό χωριό του νησιού, το Καβαλούρι, με την Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση, γιατί αξίζει να μαθαίνει ο κόσμος.

 

Η ανακοίνωση

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ευχαριστεί την Κοινότητα Καβαλλουρίου& συγκεκριμένα τον Πρόεδρο  κ. ΑθανάσιοΜαρτίνη  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβαλλουρίου και  την Πρόεδρο  κ. Αγγελική Λακωνίτη για την ευγενική χορηγία τους προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες Διοργάνωσης Αγώνων, στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας και της αναγνώρισης στο σημαντικό έργο που παράγει η ΤΕ ΣΕΓΑΣ  Κέρκυρας για την ανάπτυξη του  Αθλητισμού στο Νησί μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ