Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελενα Σουέρεφ-Βέτα Μουζακίτη στην Διεθνή Εκθεση Ζωγραφικής στην Καππαδοκία

Güray Müze
17 Σεπτεμβρίου 2022 / 20:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η έκθεση ζωγραφικής έγινε στον υπέροχο χώρο του πρώτου υπόγειου μουσείου της περιοχής Güray Müze.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τη συμμετοχή της Προέδρου της Εικαστικής Κερκυραϊκής Ένωσης (ΕΙΚΕ),  Έλενας Σουέρεφ και της Γ. Γραμματέως Βέτας Μουζακίτη, πραγματοποιήθηκε η «Διεθνής Έκθεση Ζωγραφικής», μια γιορτή Τέχνης και Πολιτισμού στην Καππαδοκία από τις  5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2022.



Ήταν μία διοργάνωση διεθνούς έκθεσης ζωγραφικής της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – GREEK ART UNİON, σε συνεργασία με την διοργανώτρια Hulya Yucel, στον υπέροχο χώρο του πρώτου υπόγειου μουσείου της περιοχής Güray Müze. Πάνω από 80 καλλιτέχνες πλαισίωσαν την διοργάνωση στήνοντας μία ακόμη γέφυρα τέχνης και πολιτισμού.



Στο κέντρο της Μικράς Ασίας και σταθμός στον Δρόμο του Μεταξιού, η Καππαδοκία και συγκεκριμένα το Προκόπι – Ürgüp, φιλοξένησε μια μεγάλη γιορτή τέχνης και πολιτισμού.


 



Επίσης  σε συνεργασία και με την στήριξη του δημαρχείου Hacıbektaş πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες δενδροφύτευση πεύκων για το τρίτο της κατά σειρά «πάρκο ειρήνης και φιλίας», δίνοντας ανάσα οξυγόνου στον πλανήτη μας εξ’ αιτίας των φυσικών καταστροφών που υπέστη, ως δείγμα ευαισθησίας όλων των καλλιτεχνών της.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.