Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπουδαία προσθήκη η ΑΕΛ, πήρε τον Δημήτρη Βέρμπη

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
16 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχει τον δικό της γκολτζή η ΑΕ Λευκίμμης, τον Βαγγέλη Τσεβανέδη, αλλά η αποχώρηση του πολύ καλού της επιθετικού Μπουλάτοβιτς, την οδήγησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχει τον δικό της γκολτζή η ΑΕ Λευκίμμης, τον Βαγγέλη Τσεβανέδη, αλλά η αποχώρηση του πολύ καλού της επιθετικού Μπουλάτοβιτς, την οδήγησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Συμφώνησε σε όλα και θα φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας του Νότου» ο πολύπειρος και εξαιρετικός επιθετικός Δημήτρης Βέρμπης, ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα τριών ομάδων της Super League, που έχει παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ένας δεινός σκόρερ.  

Ο Βέρμπης έχει γεννηθεί 12/10/1986 και έχει ύψος 1,80μ. παίζει κυρίως σαν κεντρικός επιθετικός. Ξεκίνησε από την Γερμανική  Unterhaching  U19  ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τη σειρά, σε Άρη Θεσσαλονίκης, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, συνέχισε σε Ελπιδοφόρο, ΑΕ Κηφισιάς, Πανθηραϊκό, Αιγάλεω, ξανά στην ΑΕ Κηφισιάς, Αχέροντα Καναλακίου και από εκεί ήλθε στην ΑΕ Λευκίμμης.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση, φρόντισε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, ο στόχος όχι απλά της παραμονής, αλλά και μιας πορείας αντάξιας της δυναμικής της ΑΕΛ είναι πρωταρχικός και θεωρούμε ότι δεν θα μείνει εκεί η ομάδα, θα κάνει επιπλέον προσθήκες.

     

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βέρμπη! Ο Δημήτρης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή μιλάει από μόνη της. Άρης, Απόλλων Αθηνών, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Πανθηραϊκός, Κηφισιά, Αιγάλεω και Αχέρωντας Καναλακίου συνθέτουν το πλούσιο βιογραφικό του.

Με τη φανέλα της ΑΕΛ ευελπιστεί να περάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Γ' Εθνικής κατηγορίας, καθώς χρειάζεται άλλα 8 γκολ για να ξεπεράσει τον Θωμά Κυπαρίσση ο οποίος σταμάτησε στα 147.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια