Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα με Σούπερ Καπ και αγώνες κυπέλλου

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ – ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
16 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη ξεκινάει επίσημα η αγωνιστική σεζόν για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη ξεκινάει επίσημα η αγωνιστική σεζόν για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣΚ. Μια σεζόν που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αφού υπάρχουν θέματα με τη κόντρα ανάμεσα σε ΕΠΟ και Αυγενάκη (λόγω του Μητρώου της ΓΓΑ).

Μάλιστα τα ματς θα γίνουν κανονικά, όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ι. Βλαχόπουλος, αφού ναι μεν ο Αυγενάκης ζήτησε από τις Περιφέρειες να μην δίνουν άδεια τέλεσης αγώνα σε ομάδα που δεν είναι στο Μητρώο της ΓΓΑ, αλλά για τα παιγνίδια αυτού του Σαββατοκύριακου, δεν υπάρχει κανένα κώλυμα.   

Το ξεκίνημα θα γίνει το Σάββατο στις 17.00 με τους αγώνες κυπέλλου «Σταύρος Σαββανής»  

Δίας Κασσιόπης – Κρόνος Αργυράδων και  ΑΕ Καναλίων – Αναγέννηση Περιβολίου (γηπ. Ολύμπου). Για το Σάββατο είχε προγραμματιστεί και ο αγώνας ΠΑΟ Σφακιανάκη – ΑΕ Λευκίμμης, αλλά αναβλήθηκε, μετά από συμφωνία και των δυο ομάδων (Λόγω γάμου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ) και θα οριστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή θα παίξουν ΑΕ Κανονιού -Μπενίτσες

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, στους αγώνες εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπει ο Κ.Α.Π. (παράταση μισής ώρας, πέναλτις).

Την Κυριακή στο γήπεδο του Ολύμπου θα διεξαχθεί ο αγώνας για το Σούπερ Καπ του 2022 με αντιπάλους τον Αστέρα Πετριτή και τον Θιναλιακό και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. Είναι ένας καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα σε πρωταθλητή και κυπελλούχο της ΕΠΣΚ, ενώ αν μια ομάδα πάρει το νταμπλ (όπως το 2022 ο Αστέρας) αντίπαλος είναι ο φιναλίστ του κυπέλλου.

Το ματς αυτό είναι και μια οικονομική στήριξη στο Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΠΣΚ, αφού όλα τα έσοδα πάνε εκεί. Ένα ταμείο που στηρίζει ανθρώπους του αθλητισμού με προβλήματα  (τραυματισμούς κλπ) και μπορεί τα ποσά να μην είναι μεγάλα, είναι όμως μια ανάσα οικονομική για αυτόν που θα στηριχθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια