Κάλεσμα για χάντμπολ στην Κ. Πλατεία την Παρασκευή

Κάλεσμα για χάντμπολ στην Κ. Πλατεία την Παρασκευή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια προσπάθεια τα παιδιά και οι παρέα να έλθει πιο κοντά στο χάντμπολ, αλλά και να ενταχθεί σε αυτό, ο Φαίακας το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 16 Σεπτέμβρη, καλεί τα παιδιά, τις παρέες να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία και να παίξουν.

13
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια προσπάθεια τα παιδιά και οι παρέα να έλθει πιο κοντά στο χάντμπολ, αλλά και να ενταχθεί σε αυτό, ο Φαίακας  το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 16 Σεπτέμβρη, καλεί τα παιδιά, τις παρέες να βρεθούν στην Κάτω Πλατεία και να παίξουν. Μάλιστα θα είναι πιο ενδιαφέρον γιατί ο αγώνας όχι απλά θα γίνει σε ανοικτό χώρο, αλλά πάνω σε γρασίδι, λίγο πρωτότυπο που το κάνει πιο συναρπαστικό.

Είναι μια ανοικτή πρόσκληση για όλους, που συνήθως βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση, άλλωστε οι Κερκυραίοι το έχουν αγκαλιάσει το άθλημα  και αυτό το έχουμε δει τόσο από το πλήθος των παιδιών που είναι στις Ακαδημίες, όσο και από τη στήριξη του κόσμου στην εξέδρα του κλειστού όταν αγωνίζεται η ομάδα.

Η ανακοίνωση του Φαίακα

«Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό ….!!!

Ώρα Έναρξης : 18:00 - Από 6 ετών και άνω -  Τηλ. Επικοινωνίας 6979415281 Μιχαλακης Κων/νος»


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ