Ο Σύνδεσμος Προπονητών, ευχαριστεί και συγχαίρει

Ο Σύνδεσμος Προπονητών, ευχαριστεί και συγχαίρει

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Σάββας Σιδερόπουλος, με την ψυχή της ΡΟΜΑ και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών, Μανώλη Ροκίδη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Ποδοσφαίρου της Κέρκυρας, αλλά και τουλάχιστον 10-15 επιπλέον προπονητές είδαμε το Σάββατο στο γήπεδο του Ολύμπου να στηρίζουν την προσπάθεια για τον Κωνσταντίνο, για τη στήριξη του γιου του Συναδέλφου τους.

12
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Ποδοσφαίρου της Κέρκυρας, αλλά και τουλάχιστον 10-15 επιπλέον προπονητές είδαμε το Σάββατο στο γήπεδο του Ολύμπου να στηρίζουν την προσπάθεια για τον Κωνσταντίνο, για τη στήριξη του γιου του Συναδέλφου τους. Βέβαια αυτό θα το έκαναν οι προπονητές και ο Σύνδεσμός τους, σε οποιαδήποτε περίπτωση κάποιος χρειαζόταν βοήθεια, μην ξεχνάμε ότι έβγαλαν ημερολόγιο/ατζέντα και τα έσοδα τα έδωσαν για να ενισχύσουν φορείς που είχαν ανάγκη (Χαμόγελο του Παιδιού, Μέλισσα κλπ).   

Με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να επιτύχει αυτή η προσπάθεια και δεν ήταν λίγοι και συγχάρηκαν, τις ομάδες και τους συμμετέχοντες.  

Η ανακοίνωση

Μέσα σε απολύτως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και μεγάλη διάθεση προσφοράς απ' όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, άντρες γυναίκες και παιδιά πραγματοποιήθηκε χθες 10/09/2022 το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας. Ο σκοπός του επιτεύχθηκε πλήρως.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν τον ταμία του συνδέσμου για να συνεισφέρουν οικονομικά για τον ιερό σκοπό του τουρνουά-κάτι που με συγκίνησε ιδιαιτέρως ως άνθρωπο και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους ανεξαιρέτως μικρής ή μεγάλης συμμετοχής είτε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είτε στο οικονομικό. Αποδείξατε όλοι σας ότι η ανθρωπιά περισσεύει και ότι είστε δίπλα στις προσπάθειες του συνδέσμου μας να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο. Σας θέλουμε διπλά μας και αύριο, συνεχίστε να μας στηρίζετε στο δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστούμε, σας συγχαίρουμε, σας είμαστε ευγνώμονες.

Συγχαίρουμε την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ, την ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, την ομάδα παλαιμάχων του ΡΟΜΑ, την ομάδα ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ παλαιμάχων ,την ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, την ομάδα παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΟΥ, για τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στο τουρνουά, τη γιατρό του αγώνα Κα Λαβράνου Φωτεινή και της ευχόμαστε καλή τοποθέτηση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και καλή σταδιοδρομία, στούς διαιτητές Κο Τάσο Κορίκη και Κο Γεώργιο Αρμενιάκο πολλά συγχαρητήρια για την αφιλοκερδή προσφορά τους να διαιτητεύσουν και τους 3 αγώνες, τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για τη διάθεση του γηπέδου για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, την διοίκηση της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε, τον ανώνυμο χορηγό των νερών που προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές ευχαριστούμε πάρα πολύ, και τέλος τον γιατρό Κο Γιάγγα Χρήστο που είχε την μεγάλη ευχαρίστηση να μας διαθέσει το ασθενοφόρο της CORFUMEDICA συγχαίρουμε και ευχαριστούμε.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι με αυτές τις αξίες που μας στηρίζουν, παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ