Τέλος Μακαντάνης, Βάρελης από τον Αστέρα

Τέλος Μακαντάνης, Βάρελης από τον Αστέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δ. Μακαντάνη και τον Λ. Βάρελη ανακοίνωση ο Αστέρας Πετριτή, όπου όπως όλα δείχνουν αλλάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

08
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δ. Μακαντάνη και τον Λ. Βάρελη ανακοίνωση ο Αστέρας Πετριτή, όπου όπως όλα δείχνουν αλλάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Δυο παίκτες που μπορεί αν μην ήταν βασικές επιλογές, αλλά βοήθησαν, αποτελούν παρελθόν.

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Μακαντάνη και Λευτέρη Βάρελη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την μεγάλη τους προσφορά στο Σύλλογο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ό,τι κάνουν. Η πόρτα του Αστέρα θα είναι ανοικτή για οπότε θελήσουν να επιστρέψουν. Σας ευχαριστούμε.

Πέραν αυτού η ομάδα του Λιμανιού, αρκετά καθυστερημένα ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Σταυρίδη, ήδη είχε γίνει το μας με το Κουτσελιό για το κύπελλο στα Γιάννενα, όπου και έπαιξε ο νεαρός 23χρονος τερματοφύλακας. Μάλιστα την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Κεραμιδίου, ομάδα της Πιερίας η οποία ήταν στην 7η θέση στον 3ο όμιλο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ