Αγώνες  Σούπερ Καπ και πρωταθλητών Α΄ κατηγορίας

Αγώνες  Σούπερ Καπ και πρωταθλητών Α΄ κατηγορίας

Οι πρωταθλήτριες ομάδες του Κρόνου Αργυραδων (Νότιος Όμιλος) και του ΠΑΟ Κορακιάνας (ΒορειοςΌμιλος) θα παίξουν για τον τίτλο του πρωταθλητή Α κατηγορίας της ΕΠΣΚ 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση και φέτος θα κάνει τον αγώνα ανάμεσα σε πρωταθλητή και κυπελλούχο Κέρκυρας «Σούπερ Καπ», τα έσοδα του οποίου ενισχύουν το ταμείο αλληλεγγύης.

06
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση και φέτος θα κάνει τον αγώνα ανάμεσα σε πρωταθλητή και κυπελλούχο Κέρκυρας «Σούπερ Καπ», τα έσοδα του οποίου ενισχύουν το ταμείο αλληλεγγύης. Επειδή και πρωταθλητής και κυπελλούχος το 2022 είναι ο Αστέρας Πετριτή, αντίπαλος του θα είναι ο φιναλίστ του κυπέλλου Θιναλιακός (ήταν και 2ος στο πρωτάθλημα).

Ο αγώνας προγραμματίστηκε να γίνει την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη στο γήπεδο του Ολύμπου και θα ξεκινήσει στις 18.00. Είναι ένας επιπλέον τίτλος για τον νικητή, με τις δυο ομάδες να έχουν βρεθεί αντιμέτωπες για το Σούπερ Καπ και στις 23/10/2019, όταν και ο Αστέρας Πετριτή νίκησε με 2-1 και πήρε τον τίτλο. Μάλιστα εκείνη τη σεζόν ο Θιναλιακός θα έπαιζε στην Γ΄ Εθνική και ο Αστέρας στην Α ΕΠΣΚ, ενώ φέτος τα πράγματα είναι αντίθετα ακριβώς.

Επίσης ορίστηκε από την Ένωση αγώνας για τον πρωταθλητή της περσινής Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2021-22, επειδή το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δυο ομίλους και είχαμε στον 1ο Όμιλο πρωταθλήτρια την ομάδα του ΠΑΟ Κορακιάνας και στον 2ο αυτή του Κρόνου Αργυράδων. Έτσι την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη ορίστηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις πρωταθλήτριες των δυο ομίλων, για να έχουμε πρωταθλητή της κατηγορίας.     

  

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Κέρκυρας σε συνεδρίαση της, αποφάσισε την διεξαγωγή των κάτωθι αγώνων Σούπερ Καπ και πρωταθλητριών Α΄ κατηγορίας 2021-2022.

Σούπερ Καπ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 18.00

Γηπ. Ολύμπου: Θιναλιακός– Αστέρας Πετριτή

Αγώνας πρωταθλητών Α κατηγορίας

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 18.00

Γηπ. Ολύμπου:  ΠΑΟ Κορακιάνας – Κρόνος Αργυράδων

Τα έσοδα από τους ανωτέρω αγώνες θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης

Επίσης η Ε.Ε. έδωσε άδεια για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα ,μετά από αίτημα του σωματείου ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ