Η ΑΕΛ νίκη στα Γιάννενα την Κατσικά στο πρώτο τεστ

Η ΑΕΛ νίκη στα Γιάννενα την Κατσικά στο πρώτο τεστ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Το πρώτο φιλικό τεστ για την ΑΕ Λευκίμμης έγινε το Σάββατο στ Γιάννενα όπου αντιμετώπισε την Θύελλα Κατσικά. Μια ομάδα η οποία ήταν πρωταθλήτρια 2022 στην τοπική ΕΠΣΚ και μέσω μπαράζ άγγιξε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

05
Σεπτεμβρίου / 2022

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Το πρώτο φιλικό τεστ για την ΑΕ Λευκίμμης έγινε το Σάββατο στ Γιάννενα όπου αντιμετώπισε την Θύελλα Κατσικά. Μια ομάδα η οποία ήταν πρωταθλήτρια 2022 στην τοπική ΕΠΣΚ και μέσω μπαράζ άγγιξε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

 Ο προπονητής της ΑΕΛ Π. Κορομπόκης έχει φέτος να διαχειριστεί διαφορετικές καταστάσεις, ξέρει καλά την ομάδα του, αλλά λόγω των γεγονότων της παραμονής ή όχι η προετοιμασία καθυστέρησε λιγάκι, ενώ είναι σημαντικό ότι η ομάδα προχώρησε σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και χρειάζεται χρόνος και φιλικά ματς για να «δέσει» η ομάδα.

Παρά τις απουσίες της η ΑΕΛ έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο αυτό ματς, είχε κατοχή και αρκετές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, ενώ σημαντικό είναι να κυνηγάς τη νίκη ακόμη και στα φιλικά, κάτι που έκανε η ομάδα έχοντας κορυφαίο και σκόρερ τον νεαποκτηθέντα Μάρκο.

 

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 39΄ όταν ο Γρηγοριάδης βρήκε τον Τουρμόσογλου, αυτός έκανε τη σέντρα και μέσα από την περιοχή ο Μάρκο κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67΄όταν ο Κακαράντζας σε μια βαθιά μπαλιά, πρόλαβε την έξοδο (εκτός περιοχής του Λέτσο) πήρε τη μπάλα με το κεφάλι και σε κενή εστία έκανε το 1-1. Το 1-2 έγινε στο 88΄όταν ο Μάρκο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κακαράντζα έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε.  

Θύελλα Κατσικά: Διαμάντης, Κιοσσές, Κυριακίδης, Μπίζιος, Ψαρράς, Σκανδάλης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Κακαράντζας, Πολυχρόνης, Κολιούσης (έπαιξαν και οι Κωνσταντίνιδης, Γιαννάκης, Ριστάνης, Πανούσης, Παππάς, Γκέγκα, Χρύσης, Κουμαντζιάς).

ΑΕ Λευκίμμης: Λέτσο, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Μάρκο, Πότσης, Γεωργακόπουλος, Τουρμούσογλου, Γαρδικιώτης (έπαιξαν και οι Ρέτζης, Μίντζα, Κοντίνης, Ασπιώτης).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ