Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4, ο ΝΑΟΚ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΝΑΟΚ
05 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΙΓΙΟ. Από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο, θα γίνει το Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12 έως 17 ετών.

ΑΙΓΙΟ. Από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο, θα γίνει το Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12 έως 17 ετών. Το διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ο ΝΑΟΚ στους αγώνες αυτούς θα πάρει μέρος με 3 αθλητές Γ. Λάτσας, Μ. Κάγκας και Β. Κάγκας, τους οποίους θα συνοδεύσει ο προπονητής Αναστάσιος Μαστρογιάννης και θα διεκδικήσει τη διάκριση και γιατί όχι ένα μετάλλιο.  Μάλιστα η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτέμβρη (οι αγώνες ξεκινάνε 6/9).

Πρόκειται για σπουδαία αθλητική διοργάνωση όπου αυτές τις ημέρες αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 250 αθλητές.

Με βάση το πρόγραμμα, τη Δευτέρα 5/8 θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και από Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες με καθημερινές ιστιοδρομίες, ενώ οι απονομές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή.

 

Το δελτίο τύπου του ΝΑΟΚ

Αναχώρησε σήμερα Δευτέρα η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού τμήματος του ΝΑΟΚ για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ilca4 το οποίο θα διεξαχθεί 5-9/09/2022 στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Συμμετέχοντες αθλητές είναι οι: Κάγκας Μανώλης, Λάτσας Γιώργος και Ντάγκας Βασίλης. Τους συνοδεύει ο προπονητής τους Αναστάσιος Μαστρογιάννης.

Τους ευχόμαστε καλούς αέρηδες και προπαντός να ευχαριστηθούν τον αγώνα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια