Να ανακαλέσει η ΕΠΣΚ για να αποκατασταθεί η αλήθεια

Να ανακαλέσει η ΕΠΣΚ για να αποκατασταθεί η αλήθεια

Φωτο από την απονομή του Κυπέλλου στον Αστέρα Πετριτή, από τον κ. Φιλιππούση (ΕΠΟ), με τον πρόεδρο του Αστέρα και μέλη του Δ.Σ. να διακρίνονται

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας σχετικά με το θέμα που προέκυψε για τη συμμετοχή ή όχι του Αστέρα Πετριτή στο θεσμό του κυπέλλου, άναψε φωτιές θα λέγαμε.

02
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας σχετικά με το θέμα που προέκυψε για τη συμμετοχή ή όχι του Αστέρα Πετριτή στο θεσμό του κυπέλλου, άναψε φωτιές θα λέγαμε. Από τα γραφόμενα της Ένωσης υπήρξαν κάποια σημεία που δεν άρεσαν στην ομάδα του Αστέρα και ζήτησε από την διοργανώτρια να ανακαλέσει.

Είναι ένα λεπτό θέμα, έχουμε πληροφόρηση και από τις δυο πλευρές, εκτιμούμε ότι είναι μια μικροπαρεξήγηση που εύκολα μπορεί να λυθεί. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, απλά από δημοσιογραφική δεοντολογία, όπως δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, θα δημοσιεύσουμε και την αντίστοιχη της ομάδας του Αστέρα Πετριτή και  ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή

Ο Αστέρας διαβάζοντας την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε η ΕΠΣ Κέρκυρας μέσω του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε στις 30-08-2022 προς τον πρόεδρο της ομάδας μας, κο Σπύρο Κουρτέση, καλεί την ΕΠΣ Κέρκυρας να μελετήσει ξανά το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site corfucorner.gr  που υπάρχει η τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του, κου Γραμμένου Χρήστου, και καλεί μέσω νέου Δελτίου Τύπου να ανακαλέσει, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ