Δυο σπουδαία ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα στην 1η φάση

Δυο σπουδαία ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα στην 1η φάση

Αντίπαλοι στην 1η φάση του κυπέλλου οι περσινοί φιναλίστ Αστέρας Πετριτή και Θιναλιακός, εδώ φωτογραφία από τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στις δυο αυτές ομάδες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με 27 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έγινε η κλήρωση του κυπέλλου της Κέρκυρας η οποία έβγαλε δυνατά ζευγάρια και έτσι ο θεσμός από την πρώτη μέρα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

01
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με 27 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έγινε η κλήρωση του κυπέλλου της Κέρκυρας η οποία έβγαλε δυνατά ζευγάρια και έτσι ο θεσμός από την πρώτη μέρα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε ότι στη φάση αυτή τα ματς είναι νοκ-άουτ.

Η κλήρωση αυτή έβγαλε δυο μεγάλα ζευγάρια, αφού στο ένα θα αναμετρηθούν οι περσινοί φιναλίστ ο Θιναλιακός με τον Αστέρα Πετριτή. Είναι παιγνίδια της κληρωτίδας αυτά, με το ματς αυτό να θεωρείται το πιο σημαντικό. Επίσης δύσκολη ήταν η κλήρωση και για ΟΦΑΜ και  Όλυμπο, αφού θα βρεθούν αντίπαλοι στην 1η φάση και μια ομάδα θα μείνει εκτός. Μετά από αυτό δυο τουλάχιστον ομάδες, από τις φαβορί να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα μείνουν εκτός από το πρώτο ματς.

Τα ζευγάρια:

ΠΑΟ Σφακιανάκης - ΑΕ Λευκίμμης

Θιναλιακός - Αστέρας Πετριτή

Μέγας Αλέξανδρος - ΑΟ Παξοί

Ομόνοια - ΑΟ Κέρκυρα

ΠΑΟ Κορακιάνας - Ολυμπιάδα Καρουσάδων

ΑΕ Καναλίων - Αναγέννηση Περιβολίου

Ηρακλής Αγ. Δέκα - Κεραυνός Αγ. Νικολάου

ΟΦΑΜ - Όλυμπος

ΑΕ Φαιάκων - ΑΟ Κάβος

Εθνικός Περουλάδων - Αχιλλέας Νυμφών

Δίας Κασσιόπης - Κρόνος Αργυράδων

ΑΕ Κανονιού - ΑΠΣ Μπενίτσες

ΑΟ Φοίνικες - Οδυσσέας Αυλιωτών

Τυχερή ομάδα στην 1η φάση ηταν η Βολίδα που θα περάσει χωρίς αγώνα στην 2η  φάση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ