Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο σπουδαία ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα στην 1η φάση

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
01 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με 27 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έγινε η κλήρωση του κυπέλλου της Κέρκυρας η οποία έβγαλε δυνατά ζευγάρια και έτσι ο θεσμός από την πρώτη μέρα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με 27 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, έγινε η κλήρωση του κυπέλλου της Κέρκυρας η οποία έβγαλε δυνατά ζευγάρια και έτσι ο θεσμός από την πρώτη μέρα αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε ότι στη φάση αυτή τα ματς είναι νοκ-άουτ.

Η κλήρωση αυτή έβγαλε δυο μεγάλα ζευγάρια, αφού στο ένα θα αναμετρηθούν οι περσινοί φιναλίστ ο Θιναλιακός με τον Αστέρα Πετριτή. Είναι παιγνίδια της κληρωτίδας αυτά, με το ματς αυτό να θεωρείται το πιο σημαντικό. Επίσης δύσκολη ήταν η κλήρωση και για ΟΦΑΜ και  Όλυμπο, αφού θα βρεθούν αντίπαλοι στην 1η φάση και μια ομάδα θα μείνει εκτός. Μετά από αυτό δυο τουλάχιστον ομάδες, από τις φαβορί να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο, θα μείνουν εκτός από το πρώτο ματς.

Τα ζευγάρια:

ΠΑΟ Σφακιανάκης - ΑΕ Λευκίμμης

Θιναλιακός - Αστέρας Πετριτή

Μέγας Αλέξανδρος - ΑΟ Παξοί

Ομόνοια - ΑΟ Κέρκυρα

ΠΑΟ Κορακιάνας - Ολυμπιάδα Καρουσάδων

ΑΕ Καναλίων - Αναγέννηση Περιβολίου

Ηρακλής Αγ. Δέκα - Κεραυνός Αγ. Νικολάου

ΟΦΑΜ - Όλυμπος

ΑΕ Φαιάκων - ΑΟ Κάβος

Εθνικός Περουλάδων - Αχιλλέας Νυμφών

Δίας Κασσιόπης - Κρόνος Αργυράδων

ΑΕ Κανονιού - ΑΠΣ Μπενίτσες

ΑΟ Φοίνικες - Οδυσσέας Αυλιωτών

Τυχερή ομάδα στην 1η φάση ηταν η Βολίδα που θα περάσει χωρίς αγώνα στην 2η  φάση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια