Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον βραζιλιάνο Ιγκόρ Μαρκόν ο Αστέρας Πετριτή

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
29 Αυγούστου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή είναι η πρώτη ομάδα του νησιού που μπαίνει στους επίσημους αγώνες, αφού την Τετάρτη 31/8 θα παίξει για το κύπελλο Ελλάδος στα Γιάννενα με τον ΠΑΟ Κουτσελίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή είναι η πρώτη ομάδα του νησιού που μπαίνει στους επίσημους αγώνες, αφού την Τετάρτη 31/8 θα παίξει για το κύπελλο Ελλάδος στα Γιάννενα με τον ΠΑΟ Κουτσελίου. Ένα ματς που δεν έχει ουσιαστικά σημασία, αφού το πρωτάθλημα είναι ο στόχος της ομάδας του λιμανιού. Για το λόγο αυτό και συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις με στόχο να έχει έτοιμη μια δυνατή και ποιοτική ομάδα τον Οκτώβρη που θα ξεκινήσει η νέα Γ΄ Εθνική. Μάλιστα προσπαθεί, μετά τους αρκετούς νεαρούς που πήρε, να συμπληρώσει το ρόστερ με πιο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Τελευταίο απόκτημα ο 26χρονος Βραζιλιάνος Ιγκόρ Μαρκόν Κάρλος, από τον οποίο περιμένει ο Αστέρας να δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή όπου και αγωνίζεται. Μάλιστα έχει πείρα τα Γ΄ Εθνικής, αφού έπαιζε πέρσι στον ΑΟ Αγ. Νικολάου  Κρήτης, ο οποίος μάλιστα τερμάτισε 3ος στον 7ο όμιλο πίσω από ΑΠΟ Ρουφ και Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Ακράτητου.      

Η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ιγκόρ Μαρκόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τα χρώματα του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Ευχόμαστε στον Ιγκόρ μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια