Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άμα ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό – Ο Δικηγορικός Σύλλογος καθάρισε μόνος του τη «ζούγκλα» στο Δικαστικό Μέγαρο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ
29 Αυγούστου 2022 / 13:17

Η ανακοίνωση του προέδρου Γιάννη Κοντού


ΚΕΡΚΥΡΑ. «Αν θέλεις μια δουλειά να γίνει σωστά, κάνε την μόνος σου», λέει ο σοφός λαός. Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε και το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, όταν έλαβε την απόφαση να μην περιμένει πλέον τους αρμόδιους φορείς να δραστηριοποιηθούν και πέρασε στην ενεργό δράση, καθαρίζοντας με δικά του έξοδα τον χώρο γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο.



φωτο: Γιάννης Κοντός


Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γ. Κοντού, έφτασαν σε αυτή την απόφαση ύστερα από παρατεταμένη καθυστέρηση των αρμόδιων αρχών να επιληφθούν τον καθαρισμό του χώρου.

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣΚ

 "Ο Δικηγορικός μας Σύλλογος, έχει κάνει έγγραφο αίτημα στις αρμόδιες Αρχές για τον καθαρισμό της «ζούγκλας» μπροστά από το Δικαστικό μας Μέγαρο (κυρίως για λόγους πυροπροστασίας, αλλά και αισθητικούς). Όμως οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο. Έτσι, αποφασίσαμε εμείς ως ΔΣΚ να κάνουμε μόνοι μας έναν ευρύ καθαρισμό, με δική μας δαπάνη, πράγμα που έγινε σήμερα το πρωί με καταστροφέα.

Και βέβαια θα περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να μας σταλεί και ερπυστριοφόρο το επόμενο διάστημα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι με τον καθαρισμό φάνηκε ποσό κοντά είναι η κεντρική οδός, με την οποίαν ζητάμε να συνδεθεί το Δικαστικό Μέγαρο, εδώ και 10 χρόνια! Όμως δικηγόροι είμαστε και αν δεν ευοδώσει η αυτονόητη λύση, θα βρουμε άλλη. Ευχαριστώ πολύ το ΔΣ του ΔΣΚ, ιδιαιτέρως τον κ. Κωστα Βουσολίνο για την ολοήμερη παρουσία του κατά το σημερινό έργο"