Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κώστας Νέτης νέος προπονητής στον ΟΦΑΜ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΟΦΑΜ
24 Αυγούστου 2022 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γκαμπέτα, τον προπονητή που είχε πάει στην ομάδα στα μέσα της περσινής σεζόν και ήταν η πρώτη επιλογή να συνεχίσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γκαμπέτα, τον προπονητή που είχε πάει στην ομάδα στα μέσα της περσινής σεζόν και ήταν η πρώτη επιλογή να συνεχίσει.

Κάποιοι προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον Γιάννη Γκαμπέτα να ενημερώσει τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου ότι δεν θα μπορούσε να είναι στον πάγκο και αμέσως άρχισε η αναζήτηση προπονητή. Έχει κλείσει ο χρόνος και η ομάδα του Αγ. Ματθαίου έπρεπε να βρει άμεσα προπονητή για να  ξεκινήσει την προετοιμασίας της.

Η αλήθεια είναι πως στην «αγορά» προπονητές με συνεχόμενη παρουσία και εμπειρία χρόνων στην Α΄ κατηγορία δεν υπήρχαν πολλοί, ένας δε από αυτούς ήταν ο Κώστας Νέτης. Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολύμπου, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του ΟΦΑΜ, την τελευταία σεζόν ήταν στον πάγκο του Αστέρα Λιαπάδων. Στην ομάδα αυτή θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά τα αρκετά διοικητικά προβλήματα που είχε και προσπάθησε να τα λύσει, καλώντας τον κόσμο σε 2-3 Γ.Σ. κλπ, είχε σαν αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας να μην υπάρχει συμφωνία.

Ο ΟΦΑΜ που ξέρει και τον άψογο χαρακτήρα του Κώστα Νέτη, τη δουλειά του, το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τον κάλεσε, έδωσαν τα χέρια και επίσημα είναι ο νέος του προπονητή. Ο Κ. Νέτης έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες στην Α΄ κατηγορία, ενώ ήταν και στον Όλυμπο στην Γ΄ Εθνική, είναι μια πολύ καλή λύση και μπορεί να οδηγήσει ψηλά την ομάδα.

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

Ο Όμιλος σεβόμενος το αίτημα παραίτησης του προπονητή μας κ. Γιάννη Γκαμπέτα, αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία μας. Ο Γιάννης Γκαμπέτας θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΟΦΑΜ.

Σήμερα ξεκινάει μια νέα σελίδα με προπονητή τον κ. Κώστα Νέτη. Ο Κώστας έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας ως ποδοσφαιριστής, έχει μεγάλη πορεία ως προπονητής στα Κερκυραϊκά γήπεδα και έρχεται με μεγάλες φιλοδοξίες στον Όμιλο.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογό μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια