Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύμβαση 211 χιλ. ευρώ για αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο Κεντρ. Κέρκυρας

Παιδικές χαρές
23 Αυγούστου 2022 / 14:44

Για τις παιδικές χαρές Καρτεριών, Κομπιτσίου, Ποταμού, Σωκρακίου και Παλαιού Λιμανιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπογράφτηκε, η σύμβαση έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων», προϋπολογισμού 211.155,88 Ευρώ με την ανάδοχο εταιρεία «ΒLUE ICOM SOLUTIONS HELLAS IKE».

Η σύμβαση προβλέπει στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού  και συγκεκριμένα: οργάνων παιδικής χαράς, ανακρουστικής επιφάνειας από βότσαλο και αστικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών Καρτεριών, Κομπιτσίου, Ποταμού, Σωκρακίου και Παλαιού Λιμανιού που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Επίσης σε τρεις θέσεις εντός δημοτικών υπαίθριων χώρων θα τοποθετηθούν όργανα εκγύμνασης ενηλίκων για την αναψυχή και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ  κατά 200.384,00 € και τα υπόλοιπα από ιδίους πόρους του Δήμου.

Η διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου είναι 9 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου δήλωσε: «Πιστοί στις δεσμεύσεις  μας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα παιδιά και τους γονείς, με την αναβάθμιση των παιδικών χαρών καθώς  και χώρων παιγνιδιών στην πόλη της Κέρκυρας και στις Δημοτικές ενότητας του Δήμου μας»