Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία Πυξ Λαξ – Η κορύφωση του Φεστιβάλ Αλυκών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συναυλία Πυξ Λαξ
14 Αυγούστου 2022 / 13:15
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η Μαρία Μπαζδριγιάννη παραβρέθηκε στην πανηγυρική συναυλία και μας μεταφέρει το κλίμα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τα τραγούδια και την μουσική του εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ ταξίδεψαν χθες το βράδυ όσοι παρευρέθηκαν στις Αλυκές Λευκίμμης.



Αναμονή πριν τη συναυλία των Πυξ Λαξ στις Αλυκές Λευκίμμης


Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι το αγαπημένο συγκρότημα με την μακρά πορεία εμφανίστηκε επί σκηνής αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού κάθε ηλικίας.



Πυξ Λαξ επί σκηνής στο Φεστιβάλ Αλυκών



Τραγούδια και μελωδίες αγαπημένες πλημμύρισαν το χώρο σε μια μοναδική βραδιά που τα είχε όλα. Παλμό,ρυθμό, χορό και αλληλεπίδραση. Η εμφάνιση του συγκροτήματος συνοδεύθηκε με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουράνιο θόλο.




ΦΩΤΟ: Μαρία Μπαζδριγιάννη

 


Επί δυόμισι ώρες ο Φ.Πλιατσικας με τον Μπ.Στοκα και τα λοιπά μέλη του συγκροτήματος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με γνώριμα και αγαπημένα τραγούδια παρασέρνοντας στο ρυθμό τους μικρούς και μεγάλους.



ΦΩΤΟ: Μαρία Μπαζδριγιάννη


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Λευκίμμης, αποτελώντας έναν ιδιαίτερο σταθμό στη φετινή διοργάνωσή. 


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.