Ανανέωσαν Ι. Βασιλάκης και Π. Ματσοβίλα

Ανανέωσαν Ι. Βασιλάκης και Π. Ματσοβίλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ της και οι πρώτες της ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με παίκτες της περσινής ομάδας.

12
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ της και οι πρώτες της ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με παίκτες της περσινής ομάδας. Έτσι μετά τους επιθετικούς Β. Τσεβανέδη και Χρ. Γαστεράτο έρχονται δυο ανακοινώσεις για τους κεντρικούς αμυντικούς, Γιάννη Βασιλάκη (εκ των αρχηγών της ομάδας) και Παναγιώτη Ματσοβίλα που πέρσι έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Οι ανακοινώσεις:

Για τον Ι. Βασιλάκη

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βασιλάκη! Ένας από τους αρχηγούς μας και πιο πιστούς στρατιώτες, θα συνεχίσει να είναι από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής και τη νέα σεζόν!

Για Π. Ματσοβίλα

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτης Ματσοβίλας. Με την εμπειρία του και το γνωστό πάθος ο Παναγιώτης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αποτελεί τον "βράχο" της άμυνάς μας.

Πέραν αυτού η διοίκηση της ΑΕΛ έκανε μια ανακοίνωση που έχει σχέση με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου και επειδή δεν θα συνεχιστεί, ζήτησε από όσους θέλουν να περάσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Η ανακοίνωση - ενημέρωση

Όπως όλοι γνωρίζουμε την σεζόν 2021-2022 η Α.Ε.Λ. πέρασε μέσα από συμπληγάδες και τεράστια εμπόδια. Τόσο ποδοσφαιρικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Για το λόγο αυτό και δεδομένων των δικαστικών εξόδων που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα, σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για το αυτοκίνητο δεν θα συνεχιστεί. Την Τρίτη 16/08 7-8μ.μ. όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ομάδας με το απόκομμα και να του επιστραφούν τα χρήματα.

Φέτος όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά πάμε να φτάσουμε την Α.Ε.Λ. εκεί που της αξίζει!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ