Στο Μόναχο για το Πανευρωπαϊκό η Σπ. Καρύδη

Στο Μόναχο για το Πανευρωπαϊκό η Σπ. Καρύδη

ΜΟΝΑΧΟ. Στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου που θα γίνει (15 με 21 Αυγούστου θα πάρει μέρος η εθνική μας ομάδα.

12
Aυγούστου / 2022

ΜΟΝΑΧΟ. Στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου που θα γίνει (15 με 21  Αυγούστου θα πάρει μέρος η  εθνική μας ομάδα. Το νησί μας θα έχει εκπρόσωπο, αφού η Σπυριδούλα Καρύδη θα είναι εκεί για να πάρει μέρος στον αγώνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ η αποστολή θα έχει ομάδα 40 αθλητών και αθλητριών και θα ταξιδέψει σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έφυγε την Παρασκευή (12/8) στις 08.35 και το δεύτερο θα ταξιδέψει Σάββατο την ίδια ώρα. Η αποστολή μας θα μείνει στο ξενοδοχείο Leonard Royal.

Η Σπυριδούλα Καρύδη μαζί με Ανδριάνα Φέρρα, Δέσποινα Μουρτά, Κορίνα Πολίτη, Ευαγγελία Ζυγόρη, Ελισσάβετ Αναστασάκη, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, Ελένη Πόλακ, Γιάννη Δεφίγγο και Μιχάλη Αναστασάκη αναχώρησε την Παρασκευή και η επιστροφή της έχει προγραμματιστεί για 21/8/2022.

Η Κερκυραία αθλήτρια, μετά τις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (23η θέση με άλμα στα 13.63μ), βάζει στόχο την είσοδό της στον τελικό του άλματος εις τριπλούν και εκεί θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με βάση το πρόγραμμα η Σπυριδούλα θα αγωνιστεί το πρωί της Τετάρτης 17/8 στις 13.35 στον προκριματικό του άλματος τριπλούν, ενώ ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει δυο μέρες μετά, δηλαδή την Παρασκευή 19/8 και θα ξεκινήσει στις 21.55.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ