Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωτάθλημα πάει μια εβδομάδα αργότερα

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕΛ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
12 Αυγούστου 2022 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι η ΕΠΟ είχε ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για 25 Σεπτέμβρη, αλλά τονίσαμε ότι συνήθως αλλάζει αυτό και πάει για αργότερα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι η ΕΠΟ είχε ορίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για 25 Σεπτέμβρη, αλλά τονίσαμε ότι συνήθως αλλάζει αυτό και πάει για αργότερα. Έχουμε ήδη την πρώτη αλλαγή, αφού η ΕΕ της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε να μετατεθεί για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι καλό για την ΑΕ Λευκίμμης που λόγω των γεγονότων του τελευταίου τριμήνου, δεν μπορούσε να σχεδιάσει το πρόγραμμά της, αφού ήταν μεταξύ Γ  Εθνικής και τοπικού πρωταθλήματος. Πλέον μια εβδομάδα ργότερα θα την βοηθήσει για την καλύτερή της προετοιμασία.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Πετριτή που είναι στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε αναφέρει ότι στις 31 Αυγούστου θα πρέπει να είναι έτοιμος για την πρώτη του φετινή επίσημη παρουσία. Τότε έχει οριστεί να γίνει η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θα είναι ανάμεσα στις κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ και η ομάδα του λιμανιού, είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Κέρκυρας. Σύμφωνα με απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ… «Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19 Αυγούστου 2022».

Αν από την κλήρωση ο Αστέρας θα είναι γηπεδούχος τότε ο αγώνας θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι, εκεί έχει δηλώσει έδρα ο Αστέρας, αφού το δικό του γήπεδο στον Πετριτή, δεν πληροί τις προδιαγραφές για να παίξει στο δικό του τη φετινή σεζόν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια