Ο Αστέρας Πετριτή 31 Αυγούστου παίζει για το κύπελλο Ελλάδος

Ο Αστέρας Πετριτή 31 Αυγούστου παίζει για το κύπελλο Ελλάδος

Ο Χρ. Τσιάβος με τη φανέλα του Αστέρα, δίνει τα χέρια με τον Σπ. Στούπα μέλος του Δ.Σ. 

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κυπελλούχων ομάδων των ΕΠΣ ξεκινούν στις 31 Αυγούστου.

09
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κυπελλούχων ομάδων των ΕΠΣ ξεκινούν στις 31 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Πετριτή, κυπελλούχος Κέρκυρας 2022 θα έχει το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν σε τρεις εβδομάδες περίπου, θα είναι η πρώτη ομάδα του νησιού που θα «εγκαινιάσει» τη σεζόν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε η ΕΠΟ  η 1η φάση θα γίνει 31/8 με τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ., με τις νικήτριες πάλι να αγωνίζονται μεταξύ τους και στη 2η φάση που θα γίνει 11.09.2022. Εφ΄ όσον ο Αστέρας Πετριτή μπορέσει να περάσει τις δυο πρώτες φάσεις, τότε στην 3η φάση στις 21.09.2022 και στην 4η στις 5.10.2022 θα έχει αντιπάλους και ομάδες της Super League 2.   

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αστέρα έκλεισε δυο εβδομάδες προετοιμασίας, σίγουρα ο φετινός της στόχος είναι η καλή παρουσία και παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Όμως και ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδος είναι μέσα στις υποχρεώσεις της, απλά θα δώσει το παρόν, θέλει όπως κάθε ομάδα να παλέψει για τη νίκη, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, κάθε πρόκριση καλή θα είναι για την ομάδα, αλλά οι βαθμοί στο πρωτάθλημα καίνε περισσότερο.

Επίσης να πούμε ότι η δήλωση συμμετοχής κόστισε 300€ στην ΕΠΟ, ενώ αν η ομάδα δεν συμμετείχε θα είχε 300€ πρόστιμο, αλλά όχι τιμωρίες με μηδενισμούς και μείον βαθμούς, για τις κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ.    

Ο Αστέρας ενισχύθηκε με έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή τον Χρ. Τσιάβο, πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Σφακιανάκης, άπειρος μεν λόγω του νεαρού της ηλικίας, πολύ καλός δε ποδοσφαιριστής, μπορεί να βοηθήσει στην Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τσιάβο. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον ΠΑΟ Σφακιανάκης. Ευχόμαστε στο Χρήστο μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ