«Άσπρα καράβια τα όνειρά μας» - Μία συγκινητική συναυλία με τον Μιχάλη Βιολάρη στην Αφρα

«Άσπρα καράβια τα όνειρά μας» - Μία  συγκινητική συναυλία με τον Μιχάλη Βιολάρη στην Αφρα

φώτο A. Melidis, από την συναυλία του Μιχάλη Βιολάρη στην Αφρα

Την συναυλία πλαισίωσαν η παιδική και μεικτή χορωδία Άφρας «Η Λαμποβίτισσα», ο καθηγητής μουσικής κ. Ιωάννης Κούρκουλος, ο εξαίρετος και κερκυραϊκής καταγωγής πιανίστας κ. Γεώργιος Σαλβάνος, υπό την δ/νση της κ. Αγάθης Κοσκινά.

08
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας» ήταν το εναρκτήριο τραγούδι  της πραγματικά επιτυχημένης και συγκινητικής  συναυλίας που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας, το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού, παρουσιάζοντας τον Ελληνοκύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Βιολάρη που ομολογουμένως με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή του, με την αυθεντικότητα και το μεγαλείο της απλότητάς του συνεπήρε όλους τους ακροατές.  Ένας σπουδαίος ερμηνευτής - συνθέτης, ένας υπέροχος άνθρωπος!

Την συναυλία πλαισίωσαν η παιδική και μεικτή χορωδία Άφρας «Η Λαμποβίτισσα», ο καθηγητής μουσικής κ. Ιωάννης Κούρκουλος, ο  εξαίρετος και κερκυραϊκής καταγωγής πιανίστας κ. Γεώργιος Σαλβάνος, υπό την δ/νση της κ. Αγάθης Κοσκινά.
Επιπλέον τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης κ. Μελίτα Ανδριώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής προστασίας κ. Νίκος Μηλιώτης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Χρυσούλα Τόμπρου, ο αντιδήμαρχος  Μαθρακίου και ύδρευσης κ. Βασίλης Αργυρός, ο  αντιδήμαρχος  καθαριότητας κ. Ιωάννης Σερεμέτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Μελίδης καθώς και η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ολίβια Καρδακάρη. Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Κώστας Νάκος, ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη τον Γενικό Γραμματέα των ΑΧΕΠΑ κ. Νίκο Δημητρόπουλο, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Άφρας κ. Ρίγγα Σπύρο,  όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς,  αλλά κυρίως το ένθερμο κοινό που κυριολεκτικά αγκάλιασε με αγάπη όλη την βραδιά!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ