Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής, πάμε για παράταση ως 22/8

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
08 Αυγούστου 2022 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας εδώ και καιρό ενημέρωσε τα σωματεία της για τις ημερομηνίες των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο. Αυτές κανονικά είχαν ημερομηνίες λήξης 8 Αυγούστου για την Α΄ κατηγορία (πρώην Α1) και 12 Αυγούστου για την Β΄ κατηγορία (πρώην Α΄), ενώ για το κύπελλο στις 22 Αυγούστου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας εδώ και καιρό ενημέρωσε τα σωματεία της για τις ημερομηνίες των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο. Αυτές κανονικά είχαν ημερομηνίες λήξης  8 Αυγούστου για την Α΄ κατηγορία (πρώην Α1) και 12 Αυγούστου για την Β΄ κατηγορία (πρώην Α΄), ενώ για το κύπελλο στις 22 Αυγούστου.

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλο για το θέμα αυτό μας είπε ότι ήδη κάποιες ομάδες έκαναν δηλώσεις συμμετοχής και ότι σιωπηρά θα δοθεί παράταση ως τις 22 Αυγούστου, για ευνόητους λόγους. Άλλωστε με την παράταση της προθεσμίας για εγγραφή στο μητρώο ως τις 17/8, λογικά πρέπει να παραταθεί και ο χρόνος των δηλώσεων, αφού αναμένεται αρκετές ομάδες τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα. Από την πλευρά του ο κ. Ι. Βλαχόπουλος εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει  κάποια παρέμβαση στο θέμα των μη εγγεγραμμένων ομάδων, αλλά αυτό πιθανόν να το ξέρουμε τις επόμενες μέρες και λογικά μετά τις 17/8.

Οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα, με τα σημερινά δεδομένα,  θα πρέπει με όσα ισχύουν να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ, άλλως δεν έχουν  δικαίωμα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων το παράβολο συμμετοχής από την Ένωση έχει οριστεί για την Α΄ κατηγορία στα 180€, ενώ για την Β΄ κατηγορία στα 150€. Υπάρχει και η υποχρέωση των ομάδων, να εξοφλήσουν πλήρως και ολοσχερώς κάθε οικονομική εκκρεμότητα προς την Ένωση, σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγρ. 3ε’ του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια