Πρώτη μεταγραφή του Ολύμπου ο Ν. Λιούμπας

Πρώτη μεταγραφή του Ολύμπου ο Ν. Λιούμπας

Ο Ν. Λιούμπας πρώτη μεταγραφή του Ολύμπου, με τον Ν. Γαστεράτο, μέλος της διοίκησης του Ιστορικού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος έχουμε γράψει ότι κρατάει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, που τερμάτισε πίσω από Αστέρα Πετριτή και Θιναλιακό, ενώ προχωράει και σε προσθήκες.

05
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος έχουμε γράψει ότι κρατάει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, που τερμάτισε πίσω από Αστέρα Πετριτή και Θιναλιακό, ενώ προχωράει και σε προσθήκες. Όχι ότι στοχεύει να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει στην Γ΄ Εθνική τη σεζόν που έρχεται, αλλά σίγουρα σαν Όλυμπος δεν μπορεί παρά να μπαίνει στο γήπεδο να κερδίζει κάθε ματς. Αυτό είναι προτεραιότητα της ομάδας, ενώ η διοίκηση συνεχίζει να δουλεύει σκληρά ώστε να φτιάξει ακόμη περισσότερα έργα στο γήπεδο, εκεί όπου ο Ιστορικός έχει και την Θύελλα και την Ακαδημία, μαζί δε με τους παλαιμάχους πάνω από 200 άτομα δικά του, προπονούνται ή δίνουν αγώνες.

Ο Νίκος Λιούμπας ο κεντρικός αμυντικός είναι η πρώτη προσθήκη που ανακοίνωσε το Δ.Σ. μετά τις ανανεώσεις. Αν και μόλις 24 χρόνων έχει προλάβει να φορέσει τις φανέλες τεσσάρων ομάδων, είναι χρήσιμος παίκτης που θα βοηθήσει.

Η ανακοίνωση

«Μετά το πρώτο κύμα ανανεώσεων του περσινού μας ρόστερ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας μεταγραφή για φέτος , τον Νίκο Λιούμπα.

Ο Νίκος είναι 24 ετών , αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας , έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ο. Κέρκυρα Κ17 και Κ19 , Αστέρα Πετριτή , Ατρόμητο Στρογγυλής και Ο.Φ.Α.Μ.

Ευχόμαστε στο Νικόλα να έχει υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ