Ο Δ. Μώρος στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Ολύμπου

Ο Δ. Μώρος στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Ολύμπου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει μια παράδοση ο Όλυμπος να βγάζει δικά του παιδιά και οι παλιότεροι θυμούνται τις μεγάλες επιτυχίες που είχε η ομάδα με αυτά.

05
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει μια παράδοση ο Όλυμπος να βγάζει δικά του παιδιά και οι παλιότεροι θυμούνται τις μεγάλες επιτυχίες που είχε η ομάδα με αυτά. Μπορεί να είχε μια μικρή κάμψη τελευταία, αλλά  η Ακαδημία την οποία έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο νυν πρόεδρος κ. Σκλαβούνος, έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Μέσα σε αυτά έκανε και μια εξαιρετική κίνηση με την συνεργασία της με την αντίστοιχη του Κοντοκαλίου. Και αυτό όχι απλά γιατί η φιλοσοφία των δυο Ακαδημιών ταιριάζει, αλλά γιατί οι άνθρωποι του Κοντοκαλιού, πέραν των άλλων, θέλουν τα παιδιά να προπονούνται σε σωστό γήπεδο με χλοοτάπητα που δεν θα εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά και η συνεργασία με τον Όλυμπο είναι η ιδανικότερη λύση.

Ο Δημήτρης Μώρος ο οποίος ήταν προπονητής στο Κοντόκαλι, πλέον ανήκει στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Ολύμπου, σύμφωνα και με την ενημέρωση που υπάρχει, μια σωστή κίνηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.

 

Η ανακοίνωση

«H ακαδημία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Δημήτρη Μώρο.

Ο Δημήτρης είναι 38 ετών, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA , ήταν προπονητής στην ακαδημία του Κοντοκαλίου και ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία που έχουμε στην ακαδημία μας για το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ