Δυναμώνει περισσότερο ο ΚΓΣ με Θ. Χονδρογιάννη

Δυναμώνει περισσότερο ο ΚΓΣ με Θ. Χονδρογιάννη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αλλαγές που θα κάνει η ΕΣΚΑΒΔΕ την μεθεπόμενη περίοδο στις κατηγορίες και θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μόνο ενός Ομίλου στην Α΄, έχει βάλει σε σκέψεις πολλές ομάδες.

04
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αλλαγές που θα κάνει η ΕΣΚΑΒΔΕ την μεθεπόμενη περίοδο στις κατηγορίες και θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μόνο ενός Ομίλου στην Α΄, έχει βάλει σε σκέψεις πολλές ομάδες. Αυτές ουσιαστικά που θέλουν να παραμείνουν στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, με αποτέλεσμα να κάνουν πολλές και στοχευόμενες μεταγραφικές κινήσεις για να το πετύχουν.

Ο Κερκυραϊκός παλιά μπορεί να είχε γράψει ιστορία στο μπάσκετ, να αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική (σημερινή Α2), αλλά εδώ και αρκετά χρόνια είναι ο φτωχός συγγενής της Κέρκυρας και της κατηγορίας, κάθε χρόνο ίσα που καταφέρνει να μένει στην Α. Είναι κάτι που κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει, η ιστορία του ΚΓΣ το επιβάλλει.

Για τη νέα σεζόν που έρχεται, ξέροντας ότι χωρίς ενίσχυση τα πράγματα δεν θα είναι καλά γι αυτόν, φρόντισε να πάρει ήδη τρεις ξεχωριστούς αθλητές που θα δυναμώσουν πάρα πολύ την ομάδα.  Έτσι μετά τον Περούλη και τον Νεδέλκο, ανακοίνωσε μια ακόμη πιο δυνατή προσθήκη, αυτή του Αθ. Χονδρογιάννη. Είναι ένας αθλητής που ξεκίνησε από τον ΚΓΣ, όμως αγωνίστηκε με επιτυχία σε αρκετές ομάδες εκτός Κέρκυρας (ΠΑΟΚ, Καστοριά, Καρδίτσα και 2 χρόνια πριν στην Basket League με τον Χαρ. Τρικούπη Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Κερκυραϊκού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή-επιστροφή στην ομάδα του Θάνου Χονδρογιάννη. Ευχόμαστε στον Θάνο καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ