Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ: Ευχαριστούμε ΕΠΣΚ και κ. Βλαχόπουλο

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - Γ ΕΘΝΙΚΗ
04 Αυγούστου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ταλαιπωρία τριών μηνών για την δικαίωσή της, η ΑΕ Λευκίμμης κοιτάει μπροστά, κοιτάει την επόμενη μέρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ταλαιπωρία τριών μηνών για την δικαίωσή της, η ΑΕ Λευκίμμης κοιτάει μπροστά, κοιτάει την επόμενη μέρα. Η τεράστια ταλαιπωρία που κόστισε ψυχικά  και οικονομικά θα κλείσει με μια συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Παρασκευή 5/8/2022 στις 12.00, με την παρουσία εκπροσώπων της ομάδας, της ΕΠΣΚ και φορέων.

Η διοίκηση της «Βασίλισσας του Νότου», δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο την Ένωση όσο και τον πρόεδρό της κ. Βλαχόπουλο με ανακοίνωσή της η οποία αναφέρει:

«Στο δύσκολο δρόμο που κλήθηκε να βαδίσει η ομάδα μας εδώ και τρεις μήνες και μετά την τεράστια δικαίωσή της, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό και να ευχαριστήσουμε δημόσια τη συνοδοιπόρο και αρωγό σε αυτή την διαδρομή, ΕΠΣ Κέρκυρας, και ειδικότερα τον Πρόεδρο κ. Βλαχόπουλο Ιωάννη, τον οποίο η Διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για τη στάση, υπομονή και επιμονή του σ' όλο αυτό τον αγώνα. Από την αρχή έως το τέλος ήταν δίπλα μας και μας ενέπνεε τη σιγουριά ότι η ΑΕΛ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022 και ώρα 12.00  θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ( πρώην Νομαρχία Κέρκυρας) από την Διοίκηση της ΑΕΛ, την ΕΠΣ Κέρκυρας και αρμόδιους φορείς».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια