Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «μπαμ» η Αναγέννηση με την προσθήκη Κυπτίου

ΕΠΣΚ
01 Αυγούστου 2022 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της έκανε η Αναγέννηση Περιβολίου. Όπως ενημέρωσε επίσημα, ήλθε σε συμφωνία με τον Κ. Κυπτίου ο οποίος τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Αναγέννησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της έκανε η Αναγέννηση Περιβολίου. Όπως ενημέρωσε επίσημα, ήλθε σε συμφωνία με τον Κ. Κυπτίου ο οποίος  τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Αναγέννησης. Πρόκειται για έναν έμπειρο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Είναι ένας μέσος που τον ξέρουμε καλά στο νησί από την πολύχρονη παρουσία του στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης.

Ο Κ. Κυπτίου είχε μια άτυχη στιγμή πέρσι, όταν τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστού) στο εκτός έδρας παιγνίδι της ΑΕΛ με την Θύελλα Σαρακηνών, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έχει γεννηθεί το 1991 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, έπαιξε με την ομάδα στην  Football league 2 (25 συμ.-1γκολ) και μετά σε Τύρναβο, Λαμία κλπ. Μια ξεχωριστή πραγματικά προσθήκη για την ομάδα του Περιβολίου.

Η ανακοίνωση

«Ο Α.Π.Σ.  Αναγέννηση Περιβολίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Κυπτίου ο οποίος με την εμπειρία του και την ηγετική του φυσιογνωμία θα προσφέρει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με την Α.Ε.Λευκίμμης απ' όπου και αποκτήθηκε ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στον Τύρναβο και στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια