Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβολές θερινού σινεμά στο Μουσείο Καποδίστρια «Να με φωνάζεις με το όνομά σου»

θερινό σινεμά
01 Αυγούστου 2022 / 11:56
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα: 21:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ξέφωτο του Μουσείου Καποδίστρια επιστρέφει μία αγαπημένη συνήθεια: Προβολή ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό!
Παρασκευή 5 Αυγούστου «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου»
Γλώσσα Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 6€

Το υποψήφιο για 4 Όσκαρ κινηματογραφικό αριστούργημα του Λούκα Γκουαντανίνο θεωρείται πλέον μία κλασική ταινία, που με τρυφερότητα περιγράφει το τέλος της αθωότητας, την επιθυμία για ελευθερία και την αλληλεπίδραση τέχνης και ζωής.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο.
Παίζουν:  Άρμι Χάμερ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικλ Στούλμπαργκ
Υπόθεση:  Σε μια έπαυλη στη καλοκαιρινή εξοχή της Ιταλίας, ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη μεταφράστρια μητέρα του και τον καθηγητή ελληνορωμαϊκής ιστορίας πατέρα του. Ως φιλοξενούμενος του πατέρα του, καταφθάνει εκεί ο Όλιβερ, ένας νεαρός Αμερικανός που κάνει την πρακτική του. Ο αναποφάσιστος πάνω στη σεξουαλικότητά του Έλιο, φλερτάρει με την συνομήλική του Μάρτζια αλλά σύντομα θα γοητευτεί από τον Όλιβερ.

•Προπώληση εισιτηρίων TICKETBOX 
(Ευγ. Βουλγάρεως & Μοντσενίγου, τ. 26610 27400)
Online αγορά: ticketbox.gr
•Στην είσοδο του Μουσείου την ημέρα προβολής, από τις 20:30.
- Οι βραδιές Θερινού Σινεμά που διοργανώνει το Μουσείο Καποδίστρια στο κήπο του, σε συνεργασία με το the Moonlight Cinema Caravan, φέτος κινούνται πάνω σε μια σύγχρονη προσέγγιση της επετείου του Αγώνα για Ελευθερία, αναδεικνύοντας σύγχρονα θέματα, σχετικά με τον αγώνα ατόμων, ομάδων και κοινωνιών για ένα μέλλον με σεβασμό στον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Πώς να πάτε:

Από Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας, στρίβετε στον εσωτερικό του Νοσοκομείου ή Ποταμού (ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία έρχεστε) και στη συνέχεια ακολουθείτε πινακίδες για Ευρωπούλους/Μουσείο Καποδίστρια.
Η είσοδος του Μουσείου είναι πάνω στο δρόμο.
Διεύθυνση: Κουκουρίτσα - Ευρωπούλοι

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.