Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντική προσθήκη με Κ. Λούβρο για τον Αστέρα Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
27 Ιουλίου 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησε την Τρίτη 26/7 την προετοιμασία του ο Αστέρας Πετριτή στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι (Αθλ. κέντρο Σφακιανάκης) μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη δύσκολη φετινή σεζόν στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησε την Τρίτη 26/7 την προετοιμασία του ο Αστέρας Πετριτή στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι (Αθλ. κέντρο Σφακιανάκης) μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη δύσκολη φετινή σεζόν στην Γ΄ Εθνική. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ ξέρει πολύ καλά τις δυσκολίες της φετινής κατηγορίας, αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια θα γίνει σε μόλις 4 ομίλους. Έτσι για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα απαραίτητα θα πρέπει να ενισχυθεί, το πρωτάθλημα των 18 ομάδων απαιτεί και δυνατό «πάγκο» όχι απλά μια καλή ενδεκάδα ποδοσφαιριστών.  

Αφού η ομάδα συζήτησε με τους παλιούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να συνεχίσουν, έχει ήδη ανακοινώσει ότι συμφώνησε με Γαρδικιώτη, Ι. Γραικό, Θηραίο, Γούναρη ενώ αναμένεται οι περισσότεροι να συνεχίσουν. Παράλληλα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές προσθήκες από το νησί μας, αφού στόχος είναι να πάρει παίκτες Κερκυραίους, στο μέτρο του δυνατού. Έτσι έκανε την πρώτη κίνηση και έκλεισε ένα παλιό της γνωστό, τον Κώστα Λούβρο, που θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, με δυνατότητα να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ έχει το χάρισμα να σκοράρει εύκολα. Μια εξαιρετική επιλογή θα λέγαμε.

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Λούβρο! Ο Κερκυραίος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από την παρουσία του τη σεζόν 2020-2021. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Παράλληλα οι άνθρωποι του Αστέρα γνωρίζοντας ότι με το νέο νόμο πρέπει να είναι και γραφειοκρατικά τακτοποιημένοι, πέραν της εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πάρουν μέρος στην κατηγορία, φρόντισαν να εναρμονίσουν και το καταστατικό τους, κομμάτι απαραίτητο για να μείνουν στο μητρώο. Ενημέρωσαν και γι αυτό.

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου μας, το οποίο, έπειτα από χρονοβόρες προσπάθειες, είναι πλήρως εναρμονισμένο με το νέο Αθλητικό Νόμο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια