Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετάθεση της Γ.Σ. και των εκλογών τη Δευτέρα 25/7 από τον Φαίακα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΦΑΙΑΚΑΣ
22 Ιουλίου 2022 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου προγραμματίστηκε νέα Γ.Σ. για τον Φαίακα (χάντμπολ), αφού ήταν άκαρπη αυτή της Πέμπτης 21/7/2022.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου προγραμματίστηκε νέα Γ.Σ. για τον Φαίακα (χάντμπολ), αφού ήταν άκαρπη αυτή της Πέμπτης 21/7/2022. Λίγο λόγω εποχής και επαγγελματικών υποχρεώσεων, λίγο λόγω του υποβιβασμού της ομάδας, ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για Γ.Σ. ήταν λίγος σχετικά και αποφασίστηκε να μην γίνει (Πέμπτη) και να πάει για την ερχόμενη Δευτέρα.

Είχαμε επισημάνει ότι θα είναι μια πιο δύσκολη χρονιά για το χάντμπολ του Φαίακα, σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, αγωνιστικό, οικονομικό, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες μετά από έναν υποβιβασμό.

Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα κόσμου που αγαπάει και στηρίζει αυτή την ομάδα και πρέπει να το δείξει έμπρακτα τώρα, στην δύσκολη καμπή που διανύει, με πρώτη κίνηση να βρεθεί στη Γ.Σ., κάποιοι να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., γιατί την ομάδα μπορεί να την κρατάει ψηλά ο κόσμος. Όσο και να προσπαθεί ένα Δ.Σ. μόνο του δεν θα μπορέσει να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει και θεωρούμε ότι μπορεί να επιστρέψει στην Α1, αλλά για να το πετύχει πρέπει κάθε κερκυραίος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση έβγαλε νέα ανακοίνωση για την ματαίωση της Γ.Σ. και τη νέα προσπάθεια που θα γίνει τη Δευτέρα.    

Η ανακοίνωση

Λόγω μη προσέλευσης του απαιτούμενου αριθμού μελών στην προηγούμενη γενική συνέλευση ο Α.Ο. Φαίαξ προσκαλεί τα μέλη του σε νέα Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Προέδρου -ΔΣ & ΕΕ .

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας , πίσω από ΕΑΚ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης :

1)Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός

2)Αρχαιρεσίες για την αναδείξει νέων Προέδρου - Διοικητικού Συμβουλίου & ΕΕ

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη ..!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια