Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από τον Δήμο Κεντρ. Κέρκυρας

Αιμοδοσία
21 Ιουλίου 2022 / 13:30

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αρωγής και συμπαράστασης και ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά διοργανώνουν Δράση Δρόμου Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας έχει σκοπό να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να ενισχύσει το αίσθημα της ατομικής-κοινωνικής ευθύνης και να αναδείξει την αιμοδοσία ως μια έμπρακτη πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και αγάπης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι φορείς: Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας και  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας) τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στην πανδημία covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.