Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Φαίακα 27/7/2022

Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Φαίακα 27/7/2022

ΑΘΗΝΑ. Ο Φαίακας ο οποίος ξεκινάει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχή του στη Α2 κατηγορία, θα μάθει και το πρόγραμμα των αγώνων σε μια εβδομάδα.

20
Ιουλίου / 2022

ΑΘΗΝΑ. Ο Φαίακας ο οποίος ξεκινάει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχή του στη Α2 κατηγορία, θα μάθει και το πρόγραμμα των αγώνων σε μια εβδομάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων και της Α2, αλλά προέχει για τον Φαίακα η οργάνωση και η στελέχωση της ομάδας, αφού αυτό θα γίνει με το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές. Αυτό θα βάλει και τους στόχους για τη σεζόν 2022-23, που θα είναι μια μεταβατική σεζόν για όλους.

Για την κλήρωση η Ομοσπονδία ενημέρωσε ως εξής:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier, A1 Γυναικών και Α2 Ανδρών, περιόδου 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΟΧΕ.

Στην κλήρωση θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι της σεζόν σε άνδρες και γυναίκες, μετά από ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των συλλόγων. 

Η διαδικασία θα μεταδοθεί σε live streaming  από το ΟΧΕ ΤV στο YouTube».

Ο Φαίακας θα αγωνιστεί σε όμιλο του Βορρά, θα είναι δύο, καθαρά για οικονομικούς λόγους, θα παίξει με τις κοντινότερες ομάδες στο νησί, ενώ στην Α2 στο Βορρά εκτός από την ομάδα του νησιού μας θα παίξουν και οι:  Φοίβος Συκεών, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Ιωαννίνων, Φίλιππος Βέροιας, Αρχέλαος Κατερίνης, Αλέξανδρος Αξιούπολης, Ασπίδα Ξάνθης, ‘Αρης Θεσσαλονίκης, ΑΕΠ Πανόραμα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ