Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ, στα τελικά της Β΄ Εθνικής

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
20 Ιουλίου 2022 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Την Παρασκευή 22 Ιούλη αναχωρεί η ομάδα πόλο γυναικών του ΝΑΟΚ για την Αθήνα, για να πάρει μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

ΑΘΗΝΑ. Την Παρασκευή 22 Ιούλη αναχωρεί η ομάδα πόλο γυναικών του ΝΑΟΚ για την Αθήνα, για να πάρει μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Μιλάμε για μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας είναι κάτω από 15 χρόνια, μιλάμε για την ομάδα κορασίδων που στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν 5η στην τελική κατάταξη. Μιλάμε για μια ομάδα όπου στην πρώτη της συμμετοχή σε πρωτάθλημα γυναικών, μπόρεσε να πάει το εισιτήριο για τα τελικά.

Η ομάδα που προπονεί η παλιά δόξα της ομάδας, του Ολυμπιακού και της Εθνικής,  Σπύρος Τσιμίνος δεν θα έχει εύκολο έργο και το ξέρει. Αντίπαλες θα είναι τρεις έμπειρες ομάδες, ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο Άρης Νίκαιας και ο ΕΑΤΕ Κολεγίου από τη Θεσσαλονίκη. Είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα και πάει στους αγώνες να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και οι μικρές ηλικιακά αθλήτριες να αποκτήσουν εμπειρίες.

Στην τελική αυτή φάση που θα παίξει έναν αγώνα το Σάββατο και δυο την Κυριακή, στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου, η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα κερδίσει και την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Δεν φιλοδοξεί να κάνει κάτι τέτοιο ο ΝΑΟΚ, τα κορίτσια έχουν πετύχει και με το παραπάνω το στόχο τους, αν και πρωτάκια, έφτασαν στα τελικά και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει, μέσα από ένα Όμιλο που δουλεύει σωστά στο τμήμα υδατοσφαίρισης και «βγάζει» πλέον δικά του παιδιά για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 23/7/2022 (1η αγωνιστική)

19:00 ΕΑΤΕΚ – Άρης Νίκαιας

20:30 Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΑΟ Κέρκυρας

Κυριακή 24/7/2022  (2η αγωνιστική)

09:00 ΕΑΤΕΚ – ΝΑΟ Κέρκυρας

Τρίτων Αμαρουσίου – Άρης Νίκαιας

Κυριακή 24/7/2022  (3η αγωνιστική)

15:00 Άρης  Νίκαιας – ΝΑΟ Κέρκυρας

17:00 Τρίτων Αμαρουσίου - ΕΑΤΕΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια