Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Α. Πανδής στη θέση του Τ. Βενέτη στον Όλυμπο

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
18 Ιουλίου 2022 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλαγή προπονητή στον Όλυμπο, μετά από την «μετακόμιση» του Τάσου Βενέτη στη Λάρισα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλαγή προπονητή στον Όλυμπο, μετά από την «μετακόμιση» του Τάσου Βενέτη στη Λάρισα. Ο πρώην τεχνικός του Ολύμπου με τον οποίο είχε έλθει σε συμφωνία η ομάδα από τον Μάη για συνέχιση της συνεργασίας τους, πήγε στη Λάρισα, εκεί αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ και ο Όλυμπος έπρεπε να ψάξει για άλλη λύση, αν και την είχε  στα πόδια του.

Μιλάμε για τον παλιό άσσο της ομάδας και προπονητή πριν 9 χρόνια τον Άκη Πανδή, ο οποίος υπεύθυνος της                 Ακαδημίας του Ολύμπου. Έτσι η επιστροφή του στην ομάδα, ήταν η ιδανικότερη λύση, όχι απλά γιατί ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά γιατί είναι από τους κορυφαίους προπονητές στο είδος του, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τοπικό ποδόσφαιρο και είναι ένα ηθικό άτομο με γνώσεις, ότι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει η ομάδα αυτή τη στιγμή.  

Αναμένεται και επίσημα δελτίο τύπου από την ομάδα, η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τον Τ. Βενέτη και τον ευχαριστεί.  

Η ανακοίνωση

Ο Όλυμπος Κερκύρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάσο Βενέτη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Τάσο. Η συνεργασία μας δεν σταματάει, απλά περνάει σε άλλο επίπεδο.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες της ομάδας είναι πως όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει και θα συνεχίσουν στην ομάδα (υπάρχουν 1,2 ακόμη για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συζητήσεων), ενώ σίγουρα από τη Θύελλα θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη η σκέψη για ενίσχυση με 2,3 ποδοσφαιριστές ακόμη υπάρχει, ήδη γίνονται συζητήσεις και σε συνεργασία πλέον με τον νέο προπονητή θα διαμορφωθεί το ρόστερ.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια