Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημέρωση για δήλωση αθλητών-τριων και μεταγραφική περίοδο

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
15 Ιουλίου 2022 / 15:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι η εποχή των μεταβολών, των μεταγραφών για αθλητές και αθλήτριες των ομαδικών αθλημάτων και το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να λείψει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι η εποχή των μεταβολών, των μεταγραφών για αθλητές και αθλήτριες των ομαδικών αθλημάτων και το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να λείψει. Ενδιαφέρον από τα 11 ή 12 κερκυραϊκά σωματεία που θα πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ τη νέα σεζόν, για την προθεσμία της δήλωσης των αθλητών-τριων, αλλά και τη μεταγραφική περίοδο.

Για το λόγο αυτό με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της η Ομοσπονδία (Ε.Ο.Κ.)  ενημερώνει τα σωματεία για τα παρακάτω:

Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία της δήλωσης των αθλητών-τριων των σωματείων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ως και τις 29 Ιουλίου 2022 ημέρα Παρασκευή. Γι’ αυτό τον λόγο η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ θα παραμείνει ανοιχτή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι όλα τα σωματεία θα πρέπει να προβούν στην επιβεβαίωση της λίστας των αθλητών-τριών ακόμα και αν δεν διαγράψουν κανένα από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η ως άνω σχετική λίστα θα εφαρμοστούν για τους αθλητές-τριες όσα προβλέπονται από τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΟΚ και την ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά το πέρας της υποβολής των καταστάσεων αθλουμένων μελών θα αρχίσει η μεταγραφική περίοδος που θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΟΚ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2022.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια