Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 1st Old Town Festival στα Ανάκτορα

The Ricci Project
12 Ιουλίου 2022 / 13:59
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι The Ricci Project, η Music Αrk και το lifelow.gr, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η υφήλιος δοκιμάζεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ.Στις 16 Ιουλίου και ώρα 20.00 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία οικονομικής ενίσχυσης δύο τοπικών συλλόγων με πολύ μεγάλη κοινωνική και ηθική συνεισφορά στον τόπο, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑΜΕΑ Κέρκυρας (ΚΔΗΦ «Μέλισσα»)  και του Συλλόγου υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής» .

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους Music Odyssey που θα παρουσιάσουν ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι στη παλαιά Ελλάδα, υπό τους ήχους του μαντολίνου και της κιθάρας. Εν συνεχεία την σκυτάλη θα πάρουν οι 7 Mile Limit που θα μαγέψουν δίνοντας έναν Swing τόνο στη βραδιά... και τέλος το πρόγραμμα θα κλείσει με τους The Ricci Project με ένα ξεσηκωτικό Pop/Rock πρόγραμμα.

Στο χώρο θα υπάρχουν κυτία οικονομικής ενίσχυσης, ελεύθερης συνεισφοράς, για την στήριξη των δύο τοπικών συλλόγων.

*** Όλοι οι προαναφερόμενοι συμμετέχοντες και διοργανωτές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.