Τα βρήκε με Σάββα Σιδερόπουλο η Ολυμπιάδα

Τα βρήκε με Σάββα Σιδερόπουλο η Ολυμπιάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν λίγες μέρες η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας με τον Ι. Καλούδη, αλλά άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτης του στο πόστο του προπονητή.

05
Ιουλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν λίγες μέρες η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας με τον Ι. Καλούδη, αλλά άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτης του στο πόστο του προπονητή. Πήρε έναν παλιό της γνώριμο, τον καταξιωμένο τεχνικό Σάββα Σιδερόπουλο ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Είναι ένας προπονητής  έμπειρος και με ποιότητα και αυτός που είχε ανεβάσει παλιότερα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα την Ολυμπιάδα. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, τον γνωρίζουν καλά και στην ομάδα και μαζί θα βαδίσουν ώστε η Ολυμπιάδα αυτή τη σεζόν να παρουσιαστεί καλύτερη από την προηγούμενη, όπου πάλεψε για την παραμονή της στην Α1.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ της ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας/επιστροφή του καταξιωμένου προπονητή Σάββα Σιδερόπουλου στο σωματείο που αγάπησε και αγαπήθηκε από φιλάθλους και Δ.Σ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα, συζητήσαμε τα θέματα της ομάδας μας και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους στόχους που αρμόζουν στο όνομα και στην ιστορία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων !

Από την μεριά μας του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ