Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για Γ.Σ. και εκλογές για νέο Δ.Σ. ο Φαίακας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ – ΑΟ ΦΑΙΑΞ
05 Ιουλίου 2022 / 15:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν που έρχεται θα είναι δύσκολη για την ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, όπως είναι σε κάθε ομάδα που υποβιβάζεται από την τοπ κατηγορία της χώρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σεζόν που έρχεται θα είναι δύσκολη για την ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, όπως είναι σε κάθε ομάδα που υποβιβάζεται από την τοπ κατηγορία της χώρας. Βέβαια η αγάπη των ανθρώπων και των φίλων της ομάδας είναι τέτοια που θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε λίγες μέρες ο Φαίακας κάνει το αυτονόητο, την απολογιστική του Γ.Σ. ενώ προχωράει και σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μια κίνηση απαραίτητη εκτιμούμε για να προγραμματίσει το νέο Δ.Σ. τους στόχους της νέας σεζόν και να δρομολογηθούν εξελίξεις για την ομάδα.  

Καλό θα είναι τα μέλη να βρεθούν στο χώρο, να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας και να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα.

 Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο.Φαίαξ προσκαλεί τα μέλη του σε εκλογική - απολογιστική συνέλευση που αποφασίστηκε από το ΔΣ του Α.Ο.ΦΑΙΑΞ

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας ,πίσω από ΕΑΚ, Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Προέδρου – Δ.Σ. & Ε.Ε.

Θέματα ημερήσιας διάταξης :

1) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός

2) Αρχαιρεσίες για την αναδείξει νέων Προέδρου - Διοικητικού Συμβουλίου & Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη...!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια