Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Μάζης: Επιτυχής η φετινή χρονιά για το κρίκετ του ΚΓΣ  

ΚΡΙΚΕΤ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ
05 Ιουλίου 2022 / 15:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας άνθρωπος με προσφορά πολυετή στον αθλητισμό του νησιού μας και στον Κερκυραϊκό είναι ο Γιώργος Μάζης,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας άνθρωπος με προσφορά πολυετή στον αθλητισμό του νησιού μας και στον Κερκυραϊκό είναι ο Γιώργος Μάζης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το τμήμα κρίκετ του ΚΓΣ και το οδηγεί σε επιτυχίες, με τη βοήθεια βέβαια και των συνεργατών.

Γνωρίζουμε όλοι στο χώρο του αθλητισμού, το πάθος, τη θέληση για δουλειά, την οργάνωση και τι μπορεί να δώσει ο Γιώργος Μάζης, που πήρε ένα τμήμα «μισοδιαλυμένο» και όχι μόνο κατάφερε να το οργανώσει και να φέρει νίκες και πρωταθλήματα, αλλά παράλληλα να πυκνώσει τις τάξεις με έμψυχο υλικό και αρκετά παιδιά που είναι το μέλον του Γυμναστικού. Οι επιλογές σε συνεργάτες και προπονητές νομίζουμε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο και οι σωστές κινήσεις έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που μπορεί να μην είναι αυτό καθ΄ εαυτό η κορυφή, αλλά μια σωστά οργανωμένη ομάδα με πολλούς αθλητές σε όλα τα τμήματα. Για τη σεζόν που ουσιαστικά τελείωσε με τη λήξη των πρωταθλημάτων indoor, ο Γ. Μάζης έκανε το δικό του απολογισμό, αναφέροντας τα εξής:

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της , όσο αναφορά τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κρίκετ κλειστού χώρου ( indoor ) 2021-22. Οι ομάδες του Συλλόγου μας, μετά την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ περσινή χρονιά, αν και στηρίχτηκαν σε νεαρούς παίκτες και στα λίγα κορίτσια που παρέμειναν στον Σύλλογο, με τις κατάλληλες προσθήκες, την κατάλληλη προπόνηση και καθοδήγηση του Σπύρος Νικοκάβουρας, κατάφεραν να βγουν Πρωταθλητές σε δυο πρωταθλήματα από τα έξι που η Ομοσπονδία προκήρυξε.

Μεγάλη και η συμβολή του έμπειρου προπονητή Όθωνα Νικήτα που ανέλαβε να μάθει στους 26 μικρούς παίχτες-τριες ( πέμπτης και έκτης δημοτικού ) , που αποτελούσαν την νέα ΣΧΟΛΗ του συλλόγου μας, τα μυστικά του κρίκετ και που σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να προωθήσει αρκετούς-ες στις αγωνιστικές μας ομάδες .

Τέλος για την ΕΠΙΤΥΧΗ φετινή χρονιά (άραγε τι άλλαξε από πέρσι;;;), συγχαίρω και ευχαριστώ όλα τα παιδιά , τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται και μας στηρίζουν , τον φίλο μου Γιάννης Σκορδίλης, που είναι πάντα δίπλα μου και φροντίζει… τα πάντα, τους προπονητές μου, το Δ.Σ του Συλλόγου μου, τον Πρόεδρο Γρηγόρη Μάστορα, την γυμνάστρια Άντζελα Γάτσιου και την πρόεδρο Ιωάννα Ζάχου καθώς και τους χορηγούς Αλέκος  Στογιάννος, Στέφανος Μουμούρης, Μάζης Κώστας (Ζαμάνφου).

Για την ιστορία

1η θέση στην κατηγορία Γυναικών (προπ. Νικοκάβουρας Σ.)

1η θέση στην κατηγορία Παίδων (προπ.  Νικήτας Ο.)

3η θέση στην κατηγορία Νέων Γυναικών (προπ. Νικοκάβουρας Σ.)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια