Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Κόψε το δρόμο της φωτιάς»: Ημερίδα της Πυροσβεστικής Κέρκυρας

Πυροσβεστική
05 Ιουλίου 2022 / 11:46

Την ερχόμενη Δευτέρα 11/07/2022 και ώρα 12:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας (Δικαστικό Μέγαρο Κερκυρας, 1ος όροφος)

ΚΕΡΚΥΡΑ. ενημερωτική ημερίδα για την πυροπροστασία και την  ατομική προστασία από τη φωτιά, με τίτλο «Κόψε το δρόμο της φωτιάς» συνδιοργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ερχόμενη Δευτέρα 11/07/2022 και ώρα 12:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας (Δικαστικο Μέγαρο Κερκυρας, 1ος όροφος).
 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας και γνωστός συμπολίτης μας Νίκος Κολοβός


Επίσης θα μιλήσει ο Χρύσανθος Σώμας, Δικηγόρος Κερκυρας, για τις νέες διατάξεις της πολιτικής προστασίας.


Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του ΔΣΚ Γιάννης Κοντός.


«Σε ένα θέμα τόσο επίκαιρο, που αφορά την προστασία μας από την φωτιά, που τόσο ταλάνισε πέρσι την πατρίδα μας, όπως ήδη διαφαίνεται ότι γίνεται και φέτος, η σωστή ενημέρωση για την προστασία μας είναι το παν. 


Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε στην εκδήλωση αυτή όλους τους συναδέλφους Δικηγόρους, τα στελέχη και τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Κερκυρας, τους εθελοντές, τις Αρχές του τόπου μας, τα τοπικά ΜΜΕ και όλους τους συμπολίτες μας, να ενημερωθούν και παρακολουθήσουν τρόπους και μέσα προστασίας των πολιτών σε περίπτωση φωτιάς» σημειώνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου.