Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Λέοντες πρωταθλητές indoor νέων ανδρών

ΚΡΙΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ INDOOR
04 Ιουλίου 2022 / 14:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία ολοκλήρωσε τα πρωταθλήματα indoor το Σάββατο, αφού είναι γνωστό ότι λόγω έλλειψης χώρου αντί το χειμώνα ξεκινάνε τον Απρίλη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία ολοκλήρωσε τα πρωταθλήματα indoor το Σάββατο, αφού είναι γνωστό ότι λόγω έλλειψης χώρου αντί το χειμώνα ξεκινάνε τον Απρίλη. Όπως έχουμε αναφέρει στην κατηγορία ανδρών ο Βύρωνας ήταν 1ος, ενώ για αντίστοιχο νέων ανδρών, ενημέρωσε η Ομοσπονδία με το παρακάτω δελτίο τύπου:

 «Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 2 Ιουλίου οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών κλειστού χώρου (indoor) 2022. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας. Πιο αναλυτικά:

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 9:00 μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ-Γ.Ε.Κ. για τον αγώνα κατάταξης των θέσεων 5-6 του Πρωταθλήματος ο οποίος δεν έγινε λόγω μη προσέλευσης των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρώτος αγώνας του Final Four μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΤΛΑΣ-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ξεκίνησε στις 10:00 και βρήκε νικήτρια την ομάδα των ΛΕΟΝΤΩΝ με σκορ 116-134, η οποία προκρίθηκε στο τελικό. Ο δεύτερος αγώνας του Final Four ήταν μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.Κ. 2021 ξεκίνησε στις 11:00 και βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ με σκορ 162-118, η οποία προκρίθηκε στο τελικό με την ομάδα των ΛΕΟΝΤΩΝ.

Στο μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.Κ. 2021-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ο αγώνας τελείωσε με σκορ 133-134 με την ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ να καταλαμβάνει τη 3η θέση στη τελική κατάταξη. Ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών κλειστού χώρου 2022 έγινε μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ-Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ και ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό, η ομάδα των ΛΕΟΝΤΩΝ κάνοντας πρώτοι bating σκόραραν 153 runs. Το ΔΕΚΑΘΛΟ επιδεικνύοντας τρομερό πάθος και θέληση για τη κατάκτηση του αγώνα και φτάνοντας πολύ κοντά σκοράροντας 150 runs δεν κατάφερε να κερδίσει τους ΛΕΟΝΤΕΣ που κατακτούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών κλειστού χώρου 2022.

MVP του τελικού αναδείχθηκε ο αθλητής Σταμάτης Χαλικιάς των ΛΕΟΝΤΩΝ ο οποίος βραβεύτηκε με το τέλος του αγώνα. Με το τέλος του final four ακολούθησαν απονομές από το Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Κυριάκο Κατσώρα καθώς και από τον Αντιπρόεδρο κ. Στυλιανό Γούστη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Κοσκινά. 

Οι διαιτητές των αγώνων ήταν ο κ. Αυθίνος Ιωάννης και ο κ. Ρέβης Μιχάλης. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια