Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με στόχο τη διάκριση στην Πάτρα οι αθλητές-τριες της Κέρκυρας

ΣΤΙΒΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16
01 Ιουλίου 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών/Κοριτσιών Κ16 θα γίνει σε πέντε ομίλους σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις, το Σαββατοκύριακο (2-3/7).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών/Κοριτσιών Κ16 θα γίνει σε πέντε ομίλους σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις, το Σαββατοκύριακο (2-3/7). Η Κέρκυρα που θα εκπροσωπηθεί από τα σωματεία της, έχει οριστεί να συμμετάσχει  στον Όμιλο της Πάτρας και μαζί με Βόρεια Πελοπόννησο, Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ήπειρο.  Αθλητές και αθλήτριες από Κερκυραϊκό, ΓΣ Κέρκυρας, ΑΟ Κέρκυρα 2015 και ΓΕ Θιναλίου θα βρεθούν στην Πελοποννησιακή πρωτεύουσα με στόχο να διακριθούν, ενώ η κατάταξη ουσιαστικά θα γίνει μετά το πέρας όλων των ομίλων και με βάσει τις επιδόσεις αθλητών και αθλητριών.

Δυνατότητες υπάρχουν  από τα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες του νησιού μας, αρκετά παιδιά μπορούν να μπουν στους τρεις πρώτους και με βάση τους χρόνους τους στους διασυλλογικούς υπάρχει αισιοδοξία. Οι Κερκυραίοι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα αγωνιστικά τους προσόντα και μέσα από την προσπάθεια να διεκδικήσουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.  

Οι Πανελλήνιοι αγώνες Κ16, θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελευθερούπολη Καβάλας,  στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και  στην Αθήνα (Άγιος Κοσμάς) και οι Όμιλοι είναι οι εξής:

1ος όμιλος Ελευθερούπολη (Ανατολική Μακεδονία- Θράκη- Κεντρική Μακεδονία)

2ος όμιλος Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη- Θεσσαλία- Δυτική Μακεδονία)

3ος όμιλος Πάτρα (Βόρεια Πελοπόννησος, Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ήπειρος – Κέρκυρα)

4ος όμιλος Αθήνα – Άγιος Κοσμάς (Αθήνα- Δωδεκάνησα- Κυκλάδες- Λέσβος)

5ος όμιλος Αθήνα – Άγιος Κοσμάς (Πειραιάς και Νοτιοδυτική Αττική- Κρήτη- Χίος Σάμος- Ανατολική Στερεά και Εύβοια).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια