Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντονιστής των Παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα, ο Α. Πουλής

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
30 Ιουνίου 2022 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη που είχε δοθεί να απαγκιστρωθεί ο ΑΟ Κέρκυρα από την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπης, ήταν των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας που έβλεπαν ότι η αγαπημένη τους ομάδα, εξαφανίστηκε από το χάρτη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη που είχε δοθεί να απαγκιστρωθεί ο ΑΟ Κέρκυρα από την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπης, ήταν των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας που έβλεπαν ότι η αγαπημένη τους ομάδα, εξαφανίστηκε από το χάρτη. Δικαιώθηκαν και επέστρεψε η ομάδα, έστω και στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ. Μάλιστα η διοίκηση που εξελέγη ήταν από αυτούς τους ανθρώπους που μάτωσαν τη φανέλα.

Στη πορεία η συμμετοχή τους σε αγώνες παλαιμάχων, κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και για να διατηρηθεί αυτή η όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν έδεσε ακόμη περισσότερο. Έτσι αφού έφτιαξαν τα γραφεία τους σε χώρο των Προπυλαίων του ΕΑΚΚ, δραστηριοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με σημείο αναφοράς θα λέγαμε τις σχέσεις φιλίας με τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, χωρίς να ξεχνάει κανείς πολλές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές παρεμβάσεις και εκδηλώσεις που έχουν κάνει. 

Για όλα αυτά χρειάζεται εκτός του προέδρου κ. Κολυτά  και αρκετά άτομα να «τρέχουν» τόσο τα της ομάδας που θα παίξει στην Α1 της ΕΠΣΚ, όσο και των παλαιμάχων. Μάλιστα με ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιούνη, οι παλαίμαχοι ενημέρωσαν ότι σαν συντονιστής στους παλαιμάχους αναλαμβάνει ο Άρης Πουλής.

Η ανακοίνωση

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο μας συντονιστή και επικεφαλή των Παλαιμάχων και φίλων του ΑΟ Κέρκυρα Άρη Πουλή. Η συναισθηματική σου νοημοσύνη, η αθλητική σου πορεία στο χρόνο και η εκτίμηση που κέρδισες μέχρι σήμερα δημιουργεί τα εχέγγυα για την επίτευξη των σκοπών του σωματείου μας .

Ύστερα από έντεκα χρόνια προσφοράς των Παλαιμάχων με πλήθος κοινωνικών - αθλητικών εκδηλώσεων αναλαμβάνεις να συνεχίσεις την υλοποίηση αυτής της αποστολής .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΗ

Να σημειώσουμε ότι ο Άρης ο οποίος είναι μηχανικός και εργάζεται στο κρατικό ΚΤΕΟ έπαιξε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στην Βολίδα σαν κεντρικός αμυντικός, από εκεί στον ΑΟ Κέρκυρα, χρημάτισε προπονητής σε αρκετές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα με επιτυχία, ενώ είναι στην ομάδα των Παλαιμάχων από την αρχή. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου με διάθεση προσφοράς και  θα πετύχει στα νέα του καθήκοντα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια