Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγγραφή ως 10/7 στην πλατφόρμα της ΕΟΚ για τα σωματεία

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΟΚ
30 Ιουνίου 2022 / 16:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε πλέον στην ηλεκτρονική εποχή και η γραφειοκρατία μπορεί να εκμηδενιστεί και στον αθλητισμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε πλέον στην ηλεκτρονική εποχή και η γραφειοκρατία μπορεί να εκμηδενιστεί και στον αθλητισμό. Γεγονός είναι πως στην Ελλάδα τα βήματα είναι αργά και σε λίγα αθλήματα, προχώρησαν ώστε να μπούνε στην ηλεκτρονική εποχή.

Το μπάσκετ  που σαν ομαδικό άθλημα έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες στη χώρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, από πέρσι μπήκε σε άλλη  περίοδο, αφού έφυγε ο Βασιλακόπουλος και άλλαξε η διοίκηση μετά από χρόνια. Ο νέος πρόεδρος κ. Λιόλιος προσπαθεί να κάνει καινοτομίες, αλλά και να προχωρήσει το άθλημα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε και από  τη Δευτέρα 27/6, άρχισε τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Για την Κέρκυρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, μπορεί σε εθνική κατηγορία να μην έχουμε ομάδα, αλλά στην ΕΣΚΑΒΔΕ υπάρχουν 12 ομάδες, (πάρα πολλές για ένα νομό εκατό χιλιάδων κατοίκων), οι οποίες πρέπει να γραφτούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ, για να έχουν όλα τα οφέλη από τη λειτουργία της. 

Η ΕΣΚΑΒΔΕ με δελτίο τύπου ενημέρωσε για την αλλαγή:

«Η πλατφόρμα θα προσφέρει στα σωματεία της καλαθοσφαίρισης τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υποθέσεών τους και διαδικασιών, όπως δήλωση δύναμης αθλητών, μεταγραφών, δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα και άλλες που θα ανακοινώνονται λεπτομερώς ανά περίσταση.

Για αυτό το λόγο καλούμε τα σωματεία από σήμερα ως και την 10η Ιουλίου να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο apps.basket.gr  ή επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο / banner,  στην κεντρική ιστοσελίδα της ομοσπονδίας  www.basket.gr.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή και γίνεται με τους κωδικούς taxisnet των σωματείων.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα τα σωματεία μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια