Συντήρηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης

Συντήρηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης

Φωτογραφία από τις εργασίες συντήρησης του γηπέδου της Λευκίμμης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να αλλάζεις συνθετικό χλοοτάπητα στην Κέρκυρα είναι εξαιρετικά δύσκολο και υπάρχουν γήπεδα σήμερα που είναι πάνω από 20 χρόνια χωρίς αλλαγή.

30
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να αλλάζεις συνθετικό χλοοτάπητα στην Κέρκυρα είναι εξαιρετικά δύσκολο και υπάρχουν γήπεδα σήμερα που είναι πάνω από 20 χρόνια χωρίς αλλαγή. Και δεν είναι μόνο η αλλαγή, αλλά σημασία ξεχωριστή έχει η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα, έτσι ώστε να μπορεί κανείς για αρκετά χρόνια να έχει αξιόλογο αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο της Λευκίμμης, το οποίο αναμένεται (μετά από διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Κ. Λέσση) να αποκτήσει και ταρτάν το 2023, έχει νέο συνθετικό χλοοτάπητα εδώ και τρία χρόνια. Η ΑΕΛ η σπουδαία αυτή ομάδα του νησιού μας που τα τελευταία πέντε συνεχόμενα χρόνια αγνίστηκε στην Γ΄ Εθνική, φρόντισε να μην αφήσει στην τύχη του τον αγωνιστικό χώρο και ήδη ξεκίνησε Πέμπτη 30 Ιούνη τη συντήρησή του από αρμόδιο συνεργείο, όπως ενημέρωσε, κάτι θετικό, που πιστώνεται στην ΑΕΛ και στον υπεύθυνο του γηπέδου κ. Ι. Μακαντάνη με τον ήλθε σε συνεννόηση η ομάδα.

Το δελτίο τύπου

Μετά από ενέργειες της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, σε συνεννόηση πάντα με την συντονιστική επιτροπή του γηπέδου και τον ΣΥΠΑΠ, άρχισε σήμερα η συντήρηση του τάπητα τους γηπέδου μας από αρμόδιο συνεργείο.

Είμαστε σίγουροι πως θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις και για περαιτέρω συντήρηση σε όλους τους χώρους του Σταδίου Λευκίμμης ώστε αυτό να γίνει ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής και οι φίλαθλοί μας να απολαμβάνουν τους αγώνες της ομάδας μας εκεί που της αξίζει, στη Γ' Εθνική και ακόμα ψηλότερα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ