Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια Ακαδημίας Θιναλιακού, Ολυμπιάδας και Κ. Νέτη

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 Ιουνίου 2022 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει νεκρή περίοδος, όλο και κάτι θα γίνει ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες όπου πρωταθλήματα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν γεγονότα γύρω από το ποδόσφαιρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει νεκρή περίοδος, όλο και κάτι θα γίνει ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες όπου πρωταθλήματα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν γεγονότα γύρω από το ποδόσφαιρο.

Είχαμε τρία ευχαριστήρια μηνύματα, το πρώτο της Ακαδημίας του Θιναλιακού, προς τον Σλόμπονταν Σούιτσα (προπονητή τερματοφυλάκων), με την παρουσία του στο νησί να είναι σημαντική και ξεχωριστή. Το 2ο από την ομάδα των Καρουσάδων που μετά τρεις σεζόν δεν θα συνεχίσει με τον Γιάννη Καλούδη στο πόστο του προπονητή και το 3ο από τον Κώστα Νέτη τον προπονητή που κάτω από δύσκολες συνθήκες μπόρεσε να κρατήσει στην Α1 τον Αστέρα Λιαπάδων. Μάλιστα η ομάδα των Λιαπάδων μετά από δυο άκαρπες Γ.Σ. την Τετάρτη 29/6 θα κάνει την 3η και ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει αποτέλεσμα.      

Τα ευχαριστήρια:

Ακαδημία ΑΣ Θιναλιακός

Η Ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Σλόμπονταν Σούιτσα για την άμεση θετική ανταπόκριση του στη πρόταση μας να παρουσιάσει μια προπονητική μονάδα στο γήπεδο της Κασσιόπης.

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα είναι εκ των κορυφαίων  προπονητών τερματοφυλάκων με πολυετή εμπειρία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς  έχει εργαστεί στις ομάδες του Πανηλειακού (2000-2001), του Αιγάλεω (2001-2004), της ΑΕΚ (2004-2011)  του Ατρόμητου Αθηνών (2011-2020)  και συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννενα από το 2021.

ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων

«Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ θέλει να σας ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιάννη Καλούδη λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων...Από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας αυτά τα 3 χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε κάθε τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής του ενασχόλησης»!

Κ. Νέτης (Προπονητής):

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αστέρα Λιαπάδων για την ευκαιρία που μου έδωσαν την περσινή σεζόν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα (στον α΄  και το β΄ γύρο), αλλά και το Δ.Σ. και κυρίως τους κυρίους Γιάννη Αγάθο και Γιάννη Παγιάτη. Σε μία δύσκολη σεζόν, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και παραμείναμε στην Α1΄ ΕΠΣΚ».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια